Moskisvet.com
HeyDude Intersport BTC

Novice

Oglas

Obutev, ki je obnorela Ameriko, tudi v Sloveniji

PR
20. 05. 2024 05.00
0

HEYDUDE, lahki, udobni in elegantni čevlji, ki jih je enostavno kombinirati, so na voljo tudi v Sloveniji. Obutev, ki je med ameriškimi najstniki na visokem sedmem mestu lestvice priljubljenosti, uporabniku omogoča sproščeno preživljanje prostega časa, saj je tako udobna, da sploh ne veš, da jo imaš na nogah.

Obutev HEYDUDE združuje udobje, stil in vsestranskost, najbolj znanima modeloma Wendy' in Wally' pa so se v zadnjih letih pridružili še drugi člani HEYDUDE družine – od superg, škornjev do sandalov, z otroško kolekcijo pa so poskrbeli, da se lahko navdušenje nad to lahkotno in zračno obutvijo prične že v otroških letih. 

Tudi v Evropi vedno bolj priljubljena obutev

Predstavitev blagovne znamke HeyDude je potekala v ljubljanskem Intersportu.
Predstavitev blagovne znamke HeyDude je potekala v ljubljanskem Intersportu. FOTO: Arhiv naročnika

 Obutev HEYDUDE, ki sta jo leta 2008 v Toskani zasnovala strokovnjaka za obutev Alessandro Rosano in Dario Kaute, je najprej obnorela Američane: V ZDA je HEYDUDE sedma najbolj priljubljena znamka obutve med najstniki, skupno zadovoljstvo kupcev je 9,1 od 10, verjetnost, da bo potrošnik nakup ponovil, pa znaša kar 95 %, je na predstavitvi blagovne znamke v ljubljanskem Intersportu poudaril Marjan Kočila, direktor podjetja Intersocks, ki je distributer znamke HEYDUDE v štirinajstih evropskih trgih. V Evropi je sicer blagovna znamka najbolj priljubljena v Italiji in Španiji, kjer je HEYDUDE prisoten že več let, lani pa se je distribucija še aktivneje razširila na cel svet. V tujini se že odpirajo tudi prve t. i. monobrand trgovine. 

Udobni in vsestranski čevlji, ki omogočajo, da se prepustiš trenutku

Kočila je zbranim na dogodku zaupal, da bo HEYDUDE  tudi v prihodnje gradil na dveh glavnih ikonah Wally' in Wendy', hkrati pa bodo ponudili tudi številne novosti. Jeseni tako na trg prihajajo škornji z vodoodbojnimi materiali, konec leta bo na voljo tudi sodelovanje s Coca-Colo, v prihodnjem letu pa načrtujejo še več novih barv, printov, materialov in sodelovanj. Kljub razvoju in novim produktom pa ključno vodilo znamke HEYDUDE ostaja ustvarjanje čevljev, ki so lahki, udobni, vsestranski, zato jih uporabnik z lahkoto kombinira s celotno garderobo, poudarja Kočila: HEYDUDE ti želi pomagati najti tiste trenutke čistega udobja in veselja, ki jih deliš z ljudmi, s katerimi se počutiš najbolj udobno. Tiste trenutke, ki te spravijo v smeh in tiste trenutke, ki jih nikoli ne pozabiš.

Obutev HeyDude, ki je obnorela Američane, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji.
Obutev HeyDude, ki je obnorela Američane, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Intersocks, d. o. o. 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479