Moskisvet.com
obsedenost

Novice

Obsedenost s telefonom jo je stala življenja!

N.J.
08. 01. 2016 08.00
20

Varnostna kamera je posnela mlado Kitajko, ki je ponoči hodila ob reki in ves čas med hojo zrla v ekran mobilnega telefona. Naenkrat ji je zmanjkalo tal pod nogami – padla je v vodo.

Ženska, ki so jo v kitajskih medijih poimenovali Wang, je v reki Wenzhou v provinci Zhejiang na vzhodu Kitajske 60 sekund po padcu v reko tragično umrla. Reka na tem mestu sicer ni globoka – le kakšen meter in pol, a je na dnu polno blata, zaradi česar menda ni mogla priti iz vode.

Šlo naj bi za 28-letno mamico dveh otrok, da se je utopila, pa naj bi prvi ugotovi njen mož, ki je na gladini vode najprej zagledal njeno supergo. Pregled posnetkov varnostnih kamer je tragedijo potrdil.

To sicer ni prva tragedija, do katere je prišlo zaradizatopljenosti posameznika v elektronsko napravo. Nek Američan je na božični večer omahnil z roba klifa v globino, po tem ko se je preveč zatopil v pametno napravo in ni bil pozoren na to, kje stoji. Avgusta je 5-letna deklica umrla pod kolesi avtobusa, ko je bila njena mamica zatopljena v mobilni telefon in ni opazila, da je njena hči stekla na cesto.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382