Moskisvet.com
Seks

Novice

Objavili, kako 16-letnica oralno obdeluje dva moška

N.J.
15. 03. 2014 12.57
18

Medtem ko je oralno obdelovala dva fanta na stranišču ene od diskotek v Brescii, je nekdo od prisotnih 16-letnico brez njene vednosti snemal. Video je naložil na Facebook in Whatsapp, kar pa je najstnica izvedela šele kasneje.

V Italiji, kjer se že tako zadnje čase veliko ukvarjajo z mladoletnimi prostitutkami in escort servisi, ki strankam ponujajo mladoletna dekleta, je izbruhnil nov škandal. V Brescii je namreč v eni od diskotek nekdo posnel 16-letno dekle, kako oralno zadovoljuje dva moška, video pa naložil na splet.

Celote posnetek si je bilo še do pred kratkim mogoče ogledati kar na Facebooku, v samo šestih urah pa naj bi video komentiralo preko 600 oseb, več kot 700 pa jih je 'všečkalo'. Video je bil zatem odstranjen, najstnica pa je zanj izvedela šele, ko je na Facebooku naenkrat začela prejemati ogromno število prošenj za prijateljstvo. Da bi se maščevala fantu, ki je video objavil (najverjetneje ga je posnel in objavil eden od soudeležencev), je na Facebook strani pripisala njegovo ime, vse skupaj pa prijavila policiji.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400