Moskisvet.com
Objavil fotografijo, na kateri ga soproga doji - 1

Novice

Objavil fotografijo, na kateri ga soproga doji

M.J.
18. 05. 2012 19.32
11

Igralec Jason Biggs je na Twitterju objavil fotografijo, katera zaradi provokativne vsebine ni ostala neopažena in je že sprožila številne polemike.

S to potezo sta 34-letni igralec Jason Biggs in njegova soproga Jenny Mollen, zvezdi filma Ameriška pita, želela narediti parodijo na nedavno kontroverzno naslovnice revije Time, ki je pred nekaj dnevni dvignila veliko prahu. Na naslovnici je bila namreč fotografija Jamie Lynne Grumet in njenega 4-letnega sina, medtem ko ga ona doji, poleg pa je bilo napisano: ''Ali ste prava mama?'' Sporna fotografija naj bi ilustrirala zgodbo dr. Williama Searsa o ljubečem starševstvu. ''Namen naslovnice je bil pritegniti vašo pozornost. Mislim, da je to legitimna debata. In mislim, da je to predmet številnih ženskih debat,'' je ob vprašanjih novinarjev dejal urednik revije Time Rick Stengel.
Jason pa je zgodbo nekoliko obrnil in pod svojo fotografijo zapisal: ''Ali si prava ženska?'' Na tej fotografiji ga namreč soproga Jenny doji, on pa igra otroka. Ali je tu kaj spornega, pa presodite sami.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382