Moskisvet.com
varanje

Novice

'Občevala sem s partnerjevim sinom in zanosila!'

M.S.
03. 07. 2015 12.48
56

Popustile so jima zavore, a kot kaže, ju zdaj čaka prava družinska drama. Težavo je britanskemu The Sun zaupala njihova bralka, zgodba pa je zokrožila po medijih.

varanje - 1
varanje - 1 FOTO: Facebook

Tako kot mi prejmemo številna vprašanja bralcev, v katerih sprašujejo za nasvete, Brane Kastelic pa odgovarja nanje in svetuje, tudi britanski mediji prejemajo številna pisma bralcev, v katerih sprašujejo za nasvete in jih objavljajo v časopisih. Tokrat je neimenovana gospa v pismu zapisala, da je poročena in da se je predala spolnim užitkom s sinom svojega novega partnerja. "Seksala sva na najbolj divji možen način," je zapisala. "Kmalu sem ugotovila, da sem noseča." Ženska zdaj ne ve, kaj naj stori, komu naj pove 'novico'. Naj pove partnerju resnico? Naj se zlaže, da je otrok njegov? O nosečnosti partnerjev sin menda ne ve ničesar. Kaj bi naredili vi, če bi se vam to zgodilo? Povedali bolečo resnico ali se zlagali, da bi lažje živeli?

Če imate tudi vi kakšno težavo, ki je morda ne znate sami rešiti ali pa bi radi slišali še eno mnenje, potem pošljite vprašanje Branetu! Kliknite TUKAJ!

 

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (56)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382