Moskisvet.com
Zlomil se je

Novice

Se ga spomnite? Ob tem se je povsem zlomil

N.J.
15. 09. 2017 09.45
12

Zvezdnik, nekoč idol številnih najstnikov, katerega fotografije in plakati so krasili marsikatero mladinsko sobo, se je zlomil pred kamero. Spregovoril je o težkem življenju in ceni, ki jo je terjala slava.

Razvratno življenje, nore zabave in neprestano potovanje s koncerta na koncert so nekdanjega najstniškega idola Aarona Carterja privedle do roba. Nekaj časa je skrival svoje težave pred javnostjo, a slej ko prej je postalo očitno, da je njegovo življenje pravzaprav ena velikanska zmešnjava.

Po tem, ko je javno priznal, da so mu všeč tako dekleta kot fantje, je brat nekdanjega frontmena skupine Backstreet Boys Nicka Carterja razkril še, da je odvisen od zdravil in lepotnih posegov. "Pogosto uporabljam razne 'filerje'," je dejal. "Restylane, Voluma, Juviderm, vse tri sem uporabljal in prenehal bom. Zaradi tega se smejim, ko se pogledam v ogledalo," je zaupal v oddaji The Dotor, kjer je gostoval.

Medtem, ko je razlagal o težavah v zasebnem življenju, otroštvu, odnosu z družino, se je vpričo vseh zlomil. "Ljudje se mi smejijo, ker sem tako suh. Žal mi je, da imam tako tanke prste, Žal mi je, da vam ni všeč, kako izgledam," je dejal. Aarona s obravnavali tudi zaradi posedovanja prepovedanih drog. Krizo, v kateri se je nato znašel, je skušal prebroditi s pomočjo antidepresivov, s tem pa tonil še globlje. "Zdravnik mi je predpisal Xanax, Klonopin in Oxycodon. Ne mešam teh zdravil, jemljem jih, da bi se rešil bolečine, stresa, tesnobe, Če mi jih zmanjka in mi zdravnik ne napiše novega recepta, grem na ulico in jih kupim na črnem trgu," je priznal. "Nimam težav s tem, da to priznam. Tudi moj zdravnik to ve. Oče me je naučil, da resnica osvobaja ... in zdaj sem iskren."

Zlomil se je tudi ob spominu na sestro, ki je prezgodaj umrla. Tudi zaradi nje se želi nekoč rešiti odvisnosti od antidepresivov, saj je on umrla prav zaradi prevelikega odmerka le-teh. "Želim si samo, da so vsi srečni." Očetu, ki naj bi mu uperil pištolo v glavo in nato ustrelil v tla, naj bi odpustil. "Zato ga imam tudi za vselej tetoviranega na svoji roki," je še dodal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497