Moskisvet.com
najdaljši penis

Novice

O Robertovi 48 cm dolgi 'klobasi' govori ves svet

N.J.
16. 09. 2015 08.05
24

Mehičan Roberto Esquivel Cabrera je v medijih postal prava senzacija, potem ko so objavili videoposnetek, v katerem je pokazal svojega skoraj pol metra dolgega korenjaka. Zaradi dolgega in težkega penisa težko hodi, poleg tega vsi strmijo vanj, a kot kaže, ga čaka pomembna sprememba.

Pri produkcijski družbi Vivid Entertainment, ki se ukvarja s produkcijo filmov za odrasle, so se z 52-letnim Mehičanom dogovarjali, da bi nastopil v pornografskem filmu, a se glede tega niso uspeli dogovoriti zaradi različnih pričakovanj, težav z jezikom in anatomskih posebnosti, poleg tega pa naj bi imel Cabrera tudi precej velike finančne zahteve.

Čeprav se niso dogovorili za snemanje porniča, so mu pri Vivid ponudili operacijo penisa na njihove stroške. Njegovega dobrih 48 centimetrov dolgega in skoraj kilogram težkega korenjaka bi primerno zmanjšali in mu tako omogočili bolj normalno življenje. Kot je zaupal Cabrera, mu je velik penis v življenju nakopal že obilo težav: ženske ga zavračajo, ne more dobiti službe, poleg tega pa ne more niti poklekniti v cerkvi in moliti.

Nekateri sicer trdijo, da je njegov penis dolg le dobrih 15 centimetrov, vse ostalo pa je odvečna koža.

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400