Moskisvet.com
nudistična plaža

Novice

Posnela vodič po hrvaških nudističnih plažah

N.J.
07. 05. 2018 09.47
7

Ste eden tistih, ki raje oblečete kopalke in se kopate na običajnih plažah ali eden tistih, ki obožujejo popolno svobodo in si raje oddahnejo na nudističnih plažah? Simpatična svetlolaska je za slednje pripravila poseben vodič po nudističnih plažah Hrvaške.

Jennifer, ki prihaja iz Pennsylvanije, ZDA, ter Miloš iz Crikvenice na Hrvaškem sta posnela prav poseben vodičpo nudističnih plažah Hrvaške. Če si tudi vi želite biskati nudistično plažo pri naših južnih sosedih, a ne veste, kam bi se odpravili, vam lahko pomaga posnetek tega simpatičnega para, ki so mu nudistične plaže tako pri srcu, da sta se na nudistični plaži celo zaročila. 

Američanki so, kot razkriva, nudističe plae na Hrvaškem izjemno pri srcu, moti pa jo ena stvar - perverzneži. "Obstajajo moški, ki pridejo na nudistične plaže in zrejo v vas, zaradi česar se lahko počutite precej nelagodno. Jaz se do teh oseb vedem enako, nakar prenehajo gledati in odidejo," je izjavila in dodala, da je gledanje drugih neprimerno, prepovedano pa je tudi fotografiranje vseh 'nagcev'. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630