Moskisvet.com
WaterFlex

Novice

Oglas

Novi Braunov WaterFlex, še bolj prijazen do vaše kože

T.M.
10. 12. 2014 06.00
0

Po zaslugi novega Braunovega brivnika WaterFlex lahko zdaj uživate v prednostih mokrega britja in hkrati v udobju, ki ga omogoča električni brivnik. WaterFlex lahko uporabljate z gelom ali peno in celo pod prho. Vsakokrat znova vam bo omogočil nepremagljivo gladko kožo ter izjemen občutek svežine.

WaterFlex
WaterFlex FOTO:
WaterFlex
WaterFlex FOTO:
WaterFlex brije z mrežico OptiBlade, ki je Braunova najbolj izpopolnjena mrežica za britje. S svojo posebno obliko zajame več dlak in jih odreže bolj tesno ob koži kot kadarkoli prej. Brivnik ima vrtljivo glavo (za 33°), ki se popolnoma prilagodi potezam obraza. Zato tudi na problematičnih delih zagotavlja izjemno gladko in udobno britje.

Morda je zdaj v prazničnem obdobju tudi čas, ko lahko razvajate sami sebe in si privoščite novo udobje in gladkost pri britju, kot ju ponuja WaterFlex. Lahko pa o svoji želji obvestite svojo najdražjo in morda kateremu od prijaznih decembrskih mož napišete pisemce.

Do konca decembra lahko WaterFlex kupite brez tveganja. To sicer velja še za mnoge druge Braunove brivnike, ženske epilatorje Silk-épil ter izdelke za nego las Satin Hair. Včasih se kljub kakovosti zgodi, da vam morda kupljeni izdelek ne bo ustrezal. Za takšne primere vam zdaj Braun ponuja 100-dnevno jamstvo vračila kupnine. Več informacij o Braunovi akciji 100 dni vračila kupnine dobite na prodajnih mestih.

www.orbico.si

WaterFlex
WaterFlex FOTO:


 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497