Moskisvet.com
Mirko

Novice

Noro, kaj počne Mirko!

N.J.
13. 10. 2015 08.14
11

Če se nekaterim zdi vratolomno že izvajanje trikov na običajnih rolerjih, potem morate obvezno pogledati, kaj ta moški počne z rolerji – na rokah!

Mirko
Mirko FOTO: YouTube

Nemec Mirko Hanßen pravi, da je 'izumitelj' športa, ki ga je poimenoval 'handskating'. Mirko menda že od nekdaj obožuje tako rolanje kot tudi stoje, hojo po rokah in podobne vragolije, zato se je odločil združiti oboje. V začetku je imel precej težav z ohranjanjem ravnotežja, a z vztrajnostjo in trmo je dokazal, da je vse mogoče. Naučil se je raznih trikov, vožnje med stožci in še veliko trikov, ki jih prikazuje na svojih videoposnetkih.

Če se sprašujete, kako to, da tega ni nihče objavi pred njim, ima Mirko odgovor tudi na to. Ko je vadil, je to počel na odmaknjenih lokacijah, da ga ne bi slučajno kdo posnel s pametnim telefonom in objavil posnetka, pa tudi zato, da ga ne i kdo oponašal in si pripisoval zaslug za njegovo 'pogruntavščino'. "Vedno sem pazil, da me nihče ne snema," je dejal. Videoposnetke je objavil komaj zdaj, ko je dovolj samozavesten in ve, da 'handskating' obvlada.

Pri tem nenavadnem športu je pomembno, da je oseba, ki to izvaja, dobro fizično pripravljena. Mirko pravi, da trenira tri do štiri ure na dan, da ohranja formo, izvaja pa v glavnem vaje z lastno težo in ne vaj na fitnes napravah z dodatno obremenitvijo.

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497