Moskisvet.com
Nov trend - morning gloryville - 2

Novice

Nor trend, ki osvaja prestolnice!

N.J.
02. 03. 2015 10.47
7

Vse se je leta 2013 začelo v obliki jutranje vadbe, in sicer je v Londonu nek fitnes studio začel organizirati nov način topljenja maščob v obliki jutranjih 'rave' zabav. Gre za združitev dobre zabave, glasbe, plesa – in vse to zjutraj, pred odhodom v službo!

Nov trend - morning gloryville - 2
Nov trend - morning gloryville - 2 FOTO:

Vse več zabave in rekreacije željnih se je udeleževalo zabav, ki so se pričele okoli 6. ure in trajale približno do 10. ure. Takšna aktivnost v jutranjih urah, seveda brez drog in alkohola ter cigaret in drugih substanc, naj bi ljudi napolnila z dobro voljo in optimizmom, udeleženci zabav se lahko prijetno sprostijo, gibljejo in aktivno začnejo nov dan in se bolj pozitivno naravnano lotijo novih izzivov.

Poleg tega, da se pospeši prekrvavitev, da ljudje razmigajo svoje ude in dan začnejo z nasmeškom na obrazu, je pozitivno tudi to, da je to dober način izgube kilogramov, saj gre praktično za kardio trening. Jutranje zabave so poimenovali 'Morning Gloryville', prirejajo pa jih v številnih prestolnicah širom sveta – v Londonu, Berlinu, Zurichu, New Yorku, Barceloni, Amsterdamu, Sydneyju in na številnih drugih lokacijah.

Poleg odlične plesne zabave prireditelji udeležencem priskrbijo kavo in sadne napitke, na voljo imajo tudi masaže, jogo in druge aktivnosti. Zabav se udeležujejo ljudje iz različnih branž, vsem pa je skupno eno – dan želijo začeti na karseda zabaven način.

 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497