Moskisvet.com
Luis Figo

Novice

Nogometne zvezde kmalu v Sloveniji

V.H.
06. 09. 2023 05.00
0

Svetovne nogometne legende, kot so Gianluigi Buffon, Luis Figo, Zvonimir Boban, Nemanja Vidić in drugi, se bodo kmalu mudili v Ljubljani, saj bodo nastopili na dobrodelni tekmi, katere izkupiček bo namenjen tistim, ki so utrpeli največ škode ob nedavnih poplavah. Tekma se bo v živo prenašala tudi POP TV.

15. september 2023 je datum, ki si ga boste zagotovo zapomnili ne samo ljubitelji nogometa, ampak tudi vsi, ki želite pomagati. V ljubljanskih Stožicah se bo namreč odvijal pravi nogometni spektakel, ki ga ne smete zamuditi.  

To je človek, ki Messiju ves čas sledi kot senca
Preberi še
To je človek, ki Messiju ves čas sledi kot senca

Sanja Modrič, športna novinarka in voditeljica: "Šport je že večkrat dokazal, da združuje Slovence ..." In nogomet znova združuje, a tokrat ne samo Slovence, ampak vse, ki želijo pomagati žrtvam poplav. 

David James, Oliver Bierhoff, Nemanja Vidić, Andrej Ševčenko, Paolo Maldini, Luis Figo, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Mikael Silvestre, Aljoša Asanović, Mario Mandžukić, Vladimir Šmicer ...  To je samo nekaj zvenečih imen, nad katerimi bodo zagotovo navdušeni vsi ljubitelji nogometa. 

Zvezde nogometa za žrtve poplav
Zvezde nogometa za žrtve poplav FOTO: POP TV

Aleksander Čeferin, predsednik Evropske nogometne zveze: "Kar jaz lahko naredim, je nekaj takega, kot je nogometna tekma in lahko zagotovim, da v Ljubljano pridejo taki zvezdniki, ki sicer nikakor ne bi prišli." 

Že 11 let ljubi starejšo, ob njej je grobi nogometaš ves raznežen
Preberi še
Že 11 let ljubi starejšo, ob njej je grobi nogometaš ves raznežen

Vstopnice za tekmo po enotni ceni 20 evrov so že razprodane.  Celoten izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen prizadetim v poplavah. Tekma se bo prenašala v kar 27 državah, pri nas pa jo boste lahko spremljali 15. septembra ob 20. uri. Več pa v video prispevku. 

Ronaldova izbranka z bujnim dekoltejem pokazala več kot je načrtovala
Preberi še
Ronaldova izbranka z bujnim dekoltejem pokazala več kot je načrtovala

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382