Moskisvet.com
Silvia Cornejo je govorice javno zanikala.

Novice

Nogometaš je zagrizel vanjo!

M.Č.
14. 10. 2013 08.14
0

Zaradi pretiranega popivanja perujskih nogometašev je napadalec Jefferson Farfan moral eno tekmo odsedeti na klopi. Poleg novice, da so se nogometaši skrajno nešportno obnašali, so mediji na veliko pisali še o tem, da naj bi si privoščil afero z nekdanjo mis Peruja, s poročeno Silvio Cornejo.

Jefferson Farfan
Jefferson Farfan FOTO: Reuters
Mediji v Limi poročajo, da so se nogometaši Perujske nogometne reprezentance na prosti dan po kvalifikacijski tekmi za SP 2014 proti Urugvaju udeležili nore zabave. V glavnem mestu naj bi se zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur. Glavni krivec za njihovo početje naj bi bil po mnenju vodilnih iz nogometne zveze Jefferson Farfan, ki zato ni smel igrati na tekmi proti ekipi Venezuele.

Lokalni mediji so neprimernemu obnašanju in pijančevanju dodali še govorico, da naj bi si omenjeni nogometaš privoščil afero s poročeno televizijsko voditeljico, manekenko in nekdanjo mis Silvio Cornejo.
Silvia Cornejo je govorice javno zanikala.
Silvia Cornejo je govorice javno zanikala. FOTO: Facebook

Voditeljica oddaje na perujski televiziji se je nemudoma odzvala in povedala, da je bila tisti večer doma s svojo družino, ter pojasnila, da nogometaša pozna le bežno. Dodala je še, da so govorice tako absurdne, da se jim lahko oba le smejita.
SP 2014 - 1
SP 2014 - 1 FOTO: VOYO

Prav gotovo pa objave v rumenih medijih niso smešne vodilnim v nogometnem klubu Schalke, katerega član je nogometaš že od leta 2008. Tam si gotovo želijo, da bi napadalec naslovnice polnil z goli in ne s škandali.

Kakšnih pretiranih škandalov pa ne gre pričakovati na tekmi za kvalifikacije na SP v nogometu v Braziliji. V torek, 15. oktobra, se bodo pomerile štiri reprezentance - ob 19.00 Litva in BIH,
ob 20.30 pa izbrani vrsti Belgije in Walesa. Kdo bo na zelenici bolj spreten, si lahko v živo ogledate na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi arhiv preteklih tekem.
SP 2014 - 2
SP 2014 - 2 FOTO: VOYO


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497