Moskisvet.com
navijanje

Novice

No, koliko nas bo danes počelo tole?

STA
23. 01. 2018 06.18
0

Slovenska moška rokometna reprezentanca bo danes igrala svojo peto tekmo na evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Po zmagi nad Črno goro, neodločenem izidu z Nemčijo ter dveh porazih z Makedonijo in Dansko jo danes čaka izjemno zahteven in pomemben obračun s Španijo, ki se bo v varaždinski Areni pričel ob 18.15. Boste tudi vi navijali na ves glas?

Ste pripravljeni na današnji večer? O tem, kako prirediti pravo domačo navijaško zabavo, smo že pisali. In če kdaj, potem je današnji večer tisti, ko moramo dati športni navdušenci vse od sebe.

Za slovenske rokometaše namreč na današnji tekmi s Španci ter sredini s Čehi štejeta le zmagi, le v tem primeru si lahko izborijo morebitni nastop v polfinalu, poln izkupiček pa jim lahko prinese tudi tekmo za končno peto mesto ter neposredno uvrstitev na svetovno prvenstvo prihodnje leto na Danskem in v Nemčiji.

Zadnji slovensko-španski dvoboj na lanskem svetovnem prvenstvu v Franciji se je končal s hudim porazom Slovenije s 26:36, Slovenija Španije doslej na velikih turnirjih sploh še ni premagala, zato pa ji je mero vzela na kvalifikacijskem turnirju za poletne olimpijske igre v Rio de Janeiru 2016, ko je v švedskem Malmöju slavila s 24 : 21.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Selektor Veselin Vujović je pred današnjo tekmo s Španijo, ki bo na sporedu ob 18.15, opravil dve menjavi v postavi. Na tekmah, ki odločata o potnikih v petkov polfinale evropskega prvenstva na Hrvaškem, bosta lahko nastopila Urh Kastelic in Patrik Leban, zamenjala pa bosta Jana Grebenca ter Urbana Lesjaka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630