Moskisvet.com
Tori Spelling in Dean McDermott

Novice

Takšna je v resnici!

N.J.
20. 05. 2013 15.50
16

Zvezdnica priljubljene nadaljevanke Beverly Hills 90210 Tori Spelling je sicer res prestala že štiri nosečnosti, vendar pa so fotografije njenega uživanja na plaži v Mehiki pokazale, da mamica, ki je še nedavno krasila naslovnico US Weekly, ni ravno takšna kot v revijah ...

Tori Spelling
Tori Spelling FOTO:
Tori Spelling te dni z družino uživa na mehiških plažah. Nekdanja zvezdnica nadaljevanke Beverly Hills 90210 se je po plaži sprehajala v rožnatih kopalkah, pogled na njeno zadnjico pa je razkril, da so nosečnosti očitno terjale svoj davek. Njena stegna, boki in zadnjica namreč še zdaleč niso takšni, kakršni so na naslovnicah revij, temveč 'okrašeni' s celulitom.

Neresnična resnica

Glede na to, da je Tori štiri nosečnosti prestala v samo petih letih, ji je sicer treba čestitati za postavo, ki jo ima. S pomočjo stroge diete, redne telesne aktivnosti in odločnosti je po zadnji nosečnosti, ki ji je pustila kar nekaj 'maščobnih' posledic, v samo osmih mesecih shujšala 10 kilogramov in okrepila mišice. Ponosna na svoj dosežek je nato pozirala za naslovnico US Weekly, več kot očitno pa je, da so fotografijo kar precej obdelali. Kritike torej ne letijo nanjo, temveč na še eno preveč obdelano fotografijo v revijah. Na naslovnici je njena koža namreč videti povsem napeta in gladka, realnost pa kaže povsem drugačno sliko. Ni kaj, Photoshop je spet razkrinkan!

Tori Spelling in Dean McDermott
Tori Spelling in Dean McDermott FOTO: Reuters

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400