Moskisvet.com
S svojo bivšo se nikar znova ne zapletajte!

Novice

Njih nikoli ne bi smeli povabiti na zmenek!

U.S.
27. 08. 2014 08.03
4

Gre tudi vam, ko pomislite na vse svoje bivše, na smeh? Ja, v življenju vsakega moškega obstajajo določene ženske, ki bi se jim bilo bolje izogniti. A kar je bilo, je bilo, da pa napake ne ponovite tudi v bodoče, si preberite, katerim ženskam se je bolje izogniti v velikem loku, preden bo znova prepozno.

Na delovnem mestu ohranite z vsemi profesionalen in korekten odnos.
Na delovnem mestu ohranite z vsemi profesionalen in korekten odnos. FOTO: Profimedia
Sestra vašega najboljšega prijatelja

Vsakemu moškemu bi pravzaprav moralo biti jasno, da je sestra njegovega najboljšega prijatelja prva na seznamu prepovedanih želja. V nasprotnem primeru se zna zgoditi, da se boste morali po nekaj mesecih nore zabave, odličnega seksa in divje ljubezni preseliti na drug konec države, kjer ne boste nikoli več srečali svojega najboljšega prijatelja. Ne glede na prijateljstvo, ki obstaja med vama, je ona še vedno njegova sestra. Torej, če ne želite izgubiti najboljšega prijatelja, se nikar ne videvajte z njegovo sestro.

Vaša tajnica

Obstaja tudi več razlogov, zakaj se ne bi smeli spuščati v intimni odnos s svojo tajnico. Četudi bi znal biti začetek fantastičen,  nevarnost, da boste zaradi ljubezni in seksa, s časoma zanemarili svoje poslovne obveznosti. Poleg tega, si predstavljajte, da bi z njo preživeli cel delavnik, potem pa jo odpeljete še k sebi domov? Z nekom, četudi s svojo ljubeznijo, preživeti 24 ur na dan? Vsak dan je ne glede na vse okoliščine pač preveč.

Nekdanje dekle

Četudi ste neznansko osamljeni in se morebiti nahajate v enem najhujših obdobij v svojem ljubezenskem življenju, to še ne sme biti razlog, da boste, takoj ko boste naleteli na svoje nekdanje dekle, že padli v njeno naročje. V vaš spomin bi znala priklicati le vse tiste lepe trenutke, ki sta jih nekoč delila, a zato še ne končajte v njeni postelji. Verjemite, ko bi vnovična spolna privlačnost zbledela, bodo na dan prišli vsi pravi razlogi, zaradi katerih sta se nekoč davno že razšla. Hladne juhe pač ni smiselno pogrevati.

Nekdanje dekle vašega prijatelja

Čeprav ste ves čas, ko sta bila vaš prijatelj in njegova luštna punca še v zvezi, razmišljali o tem, kako si jo on preprosto ne zasluži, je nekdanja punca vašega prijatelja za vas absolutno prepovedana. Čeprav vaš prijatelj ne bi nasprotoval vajinemu morebitnemu razmerju, se je njegovi bivši vseeno pametno izogniti v velikem loku.

S svojo bivšo se nikar znova ne zapletajte!
S svojo bivšo se nikar znova ne zapletajte! FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497