Moskisvet.com
Orgazem

Novice

Njeni orgazmi trajajo po 6 ur!

N.J.
19. 12. 2014 12.48
3

Ženski orgazmi so včasih prava neznanka. Če jih nekatera dekleta doživljajo redno med spolnimi odnosi, so na drugi strani tudi takšne, ki orgazma ne doživijo praktično nikoli. Ta 30-letnica z nedoživljanjem orgazmov nima težav – nasprotno, orgazmi so zanjo pravo pekel!

Seks - 4
Seks - 4 FOTO: Profimedia

Kot poroča angleški Mirror, je življenje 30-letne mamice Care Anaye pravi pekel, saj doživlja včasih tudi po 90 orgazmov na uro, to pa traja lahko tudi po več ur skupaj. Trpi za t. i. pojavom stalne genitalne vzburjenosti, kar pomeni, da je zanjo že navaden sprehod v javnosti lahko prava nočna mora.

Orgazme doživlja povsem spontano in nenadzorovano. Diagnozo so ji postavili pri 27 letih in vsak dan menda vsaj 6 ur doživlja orgazme. »To je povsem uničilo moje življenje in ne morem biti prisotna v življenju mojega odraščajočega sina,« je razočarana. »Počutim se preveč umazano, da bi bila lahko del njegovega življenja. Želim, da postane običajen fant, a zaradi mojih težav ne more niti povabiti svojih prijateljev na obisk. Najhuje je, ker mu tega sploh ne morem pojasniti, je še premajhen,« je izjavila za Mirror.

Anaya je povedala, da se je morala sicer naučiti nadzirati svoje obrazne mišice, da ljudje ne opazijo, kaj se ji dogaja, ko pride do napada. Poiskala je pomoč pri zdravnikih, celo pri psihiatru, a ji nihče ni ponudil ne pametne razlage ne zdravila. Ne nevrologi in ne ginekologi – nihče ne ve, zakaj prihaja do tega. Kot je zaupala, je velika težava ta, da je po vsakem večurnem napadu orgazmov izjemno izčrpana, dehidrirana in težko spi. Poskušala je izboljšati svoje stanje z masažo z ledom, masturbacijo in hladnim tušem, a brezuspešno.

Čeprav marsikateri moški verjetno pomisli, češ, kaj je lahko lepšega od tega, da žena neprestano doživlja orgazme, je njeno zdravstveno stanje negativno vplivalo na njeno razmerje z možem. Morala je pustiti službo, saj nihče ne more vedeti, kdaj bo doživela napade, izgubila je veliko prijateljev, ki naj bi bili prepričani, da vse skupaj le hlini, težko pa so njeno bolezen sprejeli celo njeni starši. Mož ji zaenkrat še stoji ob strani, čeprav tudi on težko razume, kako je lahko prišlo do tega, saj je prej doživljala orgazme le z njim v postelji.

Seks - 9
Seks - 9 FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400