Moskisvet.com
Huda bejba

Novice

Njene bujne prsi bi se lahko borile proti kriminalu

J.V.
31. 05. 2013 16.06
16

Številne pripadnice nežnejšega spola do svojega oprsja, ki med moškimi velja kot največji predmet poželenja, čutijo veliko navezanost. Mnoge med njimi so za svoji 'prijateljici' tako celo izbrale imena, in to ne običajna. Hollywoodska zvezdnica je svoje bujno oprsje poimenovala kar Thelma in Louise, saj je prepričana, da gre za smrtonosno orožje, s katerim bi se lahko borila tudi proti kriminalu. Kako pa je svoji 'breskvici' poimenovala vaša izbranka?

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt FOTO:
Betty in Boop, Richard in Judy, Ben in Jerry in Thelma in Louise je le nekaj nenanavdnih imen, s katerimi so ženske poimenovale svoje prsi, med njimi je tudi nekaj hollywoodski zvezdnic. Jennifer Love Hewitt je že od nekdaj poznana kot igralka z mamljivimi oblinami in eden izmed njenih največjih adutov, je prav njeno bujno oprsje. Potem, ko se je zvezdnica še pred kratkim šalila, da resno razmišlja o tem, da bi oprsje zavarovala, je sedaj razkrila, da je za svoji joškici izbrala tudi imena. Sicer pa sta po njeni oceni Thelma in Louise vredni kar pet milijonov dolarjev. "Mislim, da bi se moje prsi lahko borile proti kriminalu,“ je dejala 34-letnica.

Kako so jih poimenovale zvezdnice?

Ljubezen do svojega oprsja je razkrila tudi poželjiva Scarlett Johansson, ki je dejala: "Všeč sta mi moje telo in obraz, toda obožujem moje prsi – moji 'dekleti'.“ 26-letna igralka serije Glee, Lea Michelle pravi, da ima za svoje obline zmagovalno ime. "Sta moji prinašalki nagrad. Nekoliko nervozni sta bili glede pojava, a čutita, da sta si zaslužili svoje mesto,“ se je pošalila zvezdnica in dodala: "Vsako jutro se zbudim, pogledam dol in rečem, 'Živjo Pinky, pozdravljena Perky. Kaj bi radi za zajtrk, dekleti?'“ Nekdanje Playboyevo dekle in seks bomba Pamela Anderson je nekoč razkrila, da svoji kirurško povečani prijateljici, rada kliče Pancho in Lefty.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390