Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Mokra in gola še vedno nima konkurence

J.V.
31. 05. 2013 11.05
3

Britanska starleta Kelly Brook je tokrat odvrgla krpice za turško izdajo revije GQ, nad njenimi golimi fotografijami pa so se navdušili moški po celem svetu. Lepotička se zaveda, da so te najboljše orožje za promocijo, zato izkoristi vsako priložnost, da jih tudi pokaže. V poplavi vročih fotoutrinkov in naslovnic, s katerimi revije in družbena omrežja vsak dan zasujejo številne zvezdnice, Kelly še vedno izstopa.

Kelly Brook je dokaz, da se obline vračajo in da so koščeno vitke zvezdnice stvar preteklosti. Britanska zvezdnica rumene medije že nekaj časa polni predvsem s svojimi razgaljenimi fotografijami, ki se jih ti nikakor ne morejo naveličati. Tako so fotografije, ki jih je lepotička posnela za priljubljeno revijo GQ, znova razveselile njene številne oboževalce. Kelly je na njih odvrgla vsa oblačila in v provokativni pozi nastavila golo zadnjico, z mislijo na prihajajoče poletje, pa je pozirala tudi v kopalkah.

Ponosna na svoje obline

Zvezdnico je pred kratkim pretresla novica o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen tudi njen 25-letni fant Danny Cipriani in ki bi bila lahko zanj tudi usodna. K sreči jo je odnesel le s številnimi praskami, poškodovano nogo in nekaj polomljenimi rebri. Bolnišnico je lahko po nekaj dneh že zapustil, Kelly pa se je zagotovo izkazala kot odlična medicinska sestra. Pred kratkim je spregovorila o svojih tako opevanih oblinah in dejala, da je dodatni kilogrami prav nič ne skrbijo ali motijo. Ker je več let trenirala balet, je njeno telo še danes dobro utrjeno in hitro pride v formo. Manekenka in igralka ima zelo natrpan urnik in pravi, da za potrebno energijo vsak dan poskrbi z injekcijo vitaminov v zadnjico.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497