Moskisvet.com
Slavna 25-letnica ni več nedolžna očkova deklica, ampak ...

Novice

Njen slavni oče je ponorel, ko je videl te fotografije!

J.V.
28. 11. 2013 09.42
6

Rumer Willis je hčerka nekdanjega zakonskega para Demi Moore in Brucea Willisa, ki stopa po stopinjah svojih slavnih staršev. 25-letnica očitno ni podedovala le talenta za igranje, ampak tudi mamino lepoto, kar dokazuje na najnovejših fotografijah, za katere je Rumer pozirala v seksi pozah oblečena v zapeljivo spodnje perilo.

Slavna 25-letnica ni več nedolžna očkova deklica, ampak ...
Slavna 25-letnica ni več nedolžna očkova deklica, ampak ... FOTO: Instagram

Razgaljenje fotografije je Rumer objavila na svojem Instagram profilu in z njimi dokazala, da ni več očkova majhna deklica. Kaj si o vročih fotografijah misli njen oče Bruce Willis ni znano, zagotovo pa ni najbolj navdušen, da njegova hčerka buri moško domišljijo. Na snemanju se je igralka v spodnjih hlačkah in modrčku plazila po vseh štirih, s tem pa se kasneje pohvalila tudi na svojem družabnem omrežju.

Slavni igralec, ki smo ga vajeni videti predvsem v akcijskih filmskih uspešnicah, je pred kratkim sicer potarnal nad zapravljivostjo svojih treh hčerk, ki jim še vedno daje žepnino. Poleg Rumer imata z Demi namreč tudi 23-letno Scout in 19-letno Talullah, s sedanjo ženo pa ima Bruce tudi hčerko Mabel. Zdi se, da se Rumer trudi prodreti na hollywoodsko sceno, a ji to zaenkrat ne uspeva najbolje. Morda pa bodo seksi fotografije tisto, kar ji bo prineslo želeni uspeh.

Rumer Willis - 4
Rumer Willis - 4 FOTO: Instagram
Rumer Willis - 1
Rumer Willis - 1 FOTO: Instagram

 


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394