Moskisvet.com
Belen

Novice

Ali res poneumlja?

N.J.
22. 11. 2012 13.31
1

Prebivalci milanske četrti ostro nasprotujejo izobešenemu reklamnemu maksi plakatu Belen Rodriguez. Pravijo, da poneumlja in zmanjšuje varnost v okrožju. Mar res? Poglejte!

"Slabo vpliva na otroke in ovira voznike avtomobilov in motoriste, ki se peljejo po ulici Buenos Aires v Milanu," se pritožujejo Italijani nad plakatom lepotičke v spodnjem perilu.

Sprva so se pritoževali zgolj verbalno, sedaj so njihove besede prešle v dejanja. Na državni policijski komisariat so vložili pritožbo. "Že nekaj dni se mame, ki živijo v mestni četrti, pritožujejo nad plakatom, ko spremljajo otroke v šolo ali domov," pravi Paolo Uguccioni, predsednik okrožne skupnosti. "In prav imajo, da se pritožujejo, kajti plakat zmanjšuje varnost v četrti, saj ovira voznike, križišče, na katerem visi plakat, pa je že po naravi dovolj nepregledno in nevarno." Pravijo tudi, da plakat slabo vpliva na otroke, da jih "poneumlja" in da bi v predbožičnem obdobju bilo veliko primernejše reklamirati druge zadeve.

Bi vas takšen plakat tudi tako močno motil?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400