Moskisvet.com
Princ Harry

Novice

Harry, a spet?!

U.S.
10. 05. 2013 13.33
27

Princ Harry se je včeraj vrnil v Združene države Amerike, kjer se je nazadnje pošteno zabaval. Spomnimo, kako so britanski dvor šokirale fotografije golega princa, potem ko si je privoščil divjo zabavo v mestu, ki nikoli ne spi, Las Vegasu. No, tokrat 'kraja zločina' ne bo obiskal, zato so skrbi, da bi se škandal ponovil, odveč.

Najbolj problematičen član kraljeve družine princ Harry se je lani med obiskom ZDA brezglavo zabaval. Zdaj se vrača onstran Atlantika, a bo njegovo potovanje precej bolj resno, saj so obisk Las Vegasa tokrat načrtno izpustili. Najprej bo mlajši brat princa Williama obiskal Washington.

Njegov urnik povsem natrpan

Takoj po prihodu v Ameriko ga čakajo na Capitol Hillu, kjer se bo udeležil otvoritve razstave neprofitne organizacije HALO Trust, največje človekoljubne organizacije, ki se ukvarja z zbiranjem denarja za razminiranje območij, kjer je divjala vojna. Zanemarljivo pa ni niti dejstvo, da je z omenjeno organizacijo že pred leti sodelovala tudi njegova pokojna mama princesa Diana.

Škandal, v katerega se je zapletel princ Harry, je močno pretresel britanski dvor.
Škandal, v katerega se je zapletel princ Harry, je močno pretresel britanski dvor. FOTO: Reuters

Potem se bo Harry sestal z britanskim veleposlanikom v Združenih državah Amerike Petrom Westmacottom. Potovanje bo nadaljeval v Kolorado, Denver, New Mexico in Wyoming. Sledila bosta še obiska New Jerseyja in New Yorka, od koder se bo princ vrnil v Veliko Britanijo.

Razvrata ne bo!

Guverner New Jerseyja je v nedavnem intervjuju zatrdil, da bo na Harryja pazil kot na majhnega dojenčka, saj želi, da bi bila kraljica Elizabeta II. povsem brez skrbi. "Veliko mladih dela napake," je opravičil njegovo zadnje neprimerno vedenje. Spomnimo, da so po Harryjevem obisku Vegasa vsi svetovni mediji poročali o razvratni zabavi, ki si jo je mladi princ privoščil.

Kakor koli že, njegov urnik bo tokrat res precej bolj zaseden, kot je bil denimo pred letom, tako da bo časa za kakšno golo zabavo preprosto premalo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394