Moskisvet.com
Verne Troyer in Terry Gilliam

Novice

Njegov predstavnik sporoča: 'Molite zanj!'

N.J.
05. 04. 2018 07.57
1

Verne Troyer, ki ga večina imenuje kar Mini-Me po vlogi iz filmov Austin Powers, je znova v bolnišnici. Njegovi predstavniki so na spletu objavili sporočilo za oboževalce.

"Prosimo vas, da imate Verna v mislih in da molite zanj.  Deležen je najboljše nege in je udobno nameščen. Cenimo podporo družine, prijateljev in oboževalcev po vsem svetu. O vsem vas bomo obveščali tukaj," so zapisali na njegovem Instagram profilu. 

Obvestilo je precej prestrašilo oboževalce, saj vzrok, zakaj je tokrat hospitaliziran, ostaja skrivnost in številni se sprašujejo, kako hudo je v resnici stanje. V bolnišnico so ga odpeljali, potem ko je nekdo k njemu domov poklical losangeleške gasilce. V bolnišnici naj bi ostal na opazovanju vsaj 72 ur.

46-letni igralec, ki v višino meri le 81 centimetrov, je bil hospitaliziran že konec marca, potem ko je na konvenciji, kjer se je srečal s svojimi oboževalci, doživel napad in imel težave z dihanjem.

Verne Troyer že od rojstva boleha za hipoplazijsko pritlikavostjo, ki je posledica mutacije genov. Igralcu so se v določeni fazi rasti kosti nehale razvijati in danes je visok le 81 centimetrov.

Ni skrivnost, da ima mali igralec težave z alkoholom. Lani v tem času so ga hospitalizirali prav zaradi težav z alkoholom. "Kot veste, sem se v preteklosti boril z odvisnostjo od alkohola in ni bilo vedno vse preprosto. Nadaljeval bom svoj boj dan za dnem," je tedaj obvestil oboževalce. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630