Moskisvet.com
Layne

Novice

Njegova sperma je izginila ...

S.C.
04. 03. 2013 10.29
4

Layne in Toby sta se razšla pred dvema letoma in šla vsak svojo pot. A se je kmalu zapletlo; ne da bi se nesrečniku sploh sanjalo, je bivša ukradla njegovo spermo in zanosila.

Layne Hardin iz Louisiane je vložil tožbo proti nekdanjemu dekletu Toby Dewall, saj je iz semenske banke, kjer je hranil lastno spermo, po vsej verjetnosti zaradi maščevanja brez njegovega dovoljenja ukradla njegovo spermo ter spočela otroka. Rodila je sina, ki je danes star dve leti, genski testi pa so potrdili, da je malček prav zares Hardinov, zato zanj zahteva preživnino. Kot je povedal njegov odvetnik, naj ne bi Hardin o tem ničesar vedel, sina pa sploh nikoli še ni videl, zato je vložil tožbo tudi proti semenski banki, ker naj ne bi spoštovali zahteve, da ima dostop do njegove sperme samo njegovo novo oziroma zdaj tudi že nekdanje dekle Katherine LeBlanc. Kako se bo zgodba razpletla, bo znano v prihodnjih mesecih, kot poročajo številni mediji, pa naj bi se mnogi strinjali, da je to ena izmed najbolj nenavadnih in celo bizarnih tatvin.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497