Moskisvet.com
lulu sosa

Novice

Niti sanjalo se ji ni, koga je najela za morilca

N.J.
10. 11. 2017 10.47
9

Želela je umoriti svojega moža, da bi mu pobrala njegovo premoženje, a ko je najela morilca, ni vedela, s kom ima opravka.

Trener boksa, 50-letni Ramon Sosa, je skupaj z najetim morilcem in možmi postave uspel dokazati, da je njegova žena Maria Lulu Sosa načrtovala njegov umor. 

Maria in Ramon sta se spoznala leta 2007, ko ga je v nekem lokalu v Teksasu zaslepila s svojo lepoto. Leta 2010 sta se poročila in Ramon, ki ima iz prvega zakona tri otroke, je bil prepričan, da je ujel dekle svojih sanj. Do nedavnega, ko se je Maria, po rodu Mehičanka, ki je s poroko pridobila zeleno karto in s tem pravico do bivanja v ZDA, lotila podlega načrta.

Pravljica, ki se je spremenila v nočno moro

Do leta 2015 jima je vse teklo kot po maslu. Do tedaj je imel Ramon v lasti fitnes center, a ga je doletela finančna kriza in moral ga je zapreti. »Mislil sem, da nekako premagujeva težave,« je povedal. »Nato pa je Lulu nenadoma rekla, da zahteva ločitev.« Malce za tem ga je presenetil še klic Gustava, moškega, ki mu je Maria ponudila 2.600 dolarjev, da bi  ga ubil. »Nedvomno, najela je moškega, ki naj bi me ubil, Gustava, a ni vedela, da ima opravka z mojim prijateljem,« je za medije potrdil Ramon in zaupal celotno zgodbo.

»Z Gustavom se poznava, ker sem ga nekoč treniral,« je pojasnil. »Ko me je poklical in mi povedal, da se morava videti, ker me želi nekdo ubiti, sem mislil, da se šali.« A Gustavo se žal ni šalil.

ramon sosa
ramon sosa FOTO: YouTube

Ko sta se Ramon in Gustavo srečala, mu je Gustavo zaupal, kdo stoji za naročilom in skupaj sta skovala načrt. »On se je opremil s snemalno napravo, da je posnel njeno naročilo umora, posnetek pa sva predala houstonski policiji.«

Uprizoril je lastno smrt

Policisti so bili menda šokirani in predlagali so vrhunski načrt. S podporo FBI so teksaški rangerji pomagali Ramonu uprizoriti smrt. Najeli so posebnega maskerja, ga odvedli v puščavo in namestili, kakor da je bil ustreljen v glavo. Tako so ga fotografirali, da bi fotografije lahko soprogi pokazali kot dokaz, da je njen soprog mrtev, pokazali Lulu.

Fotografije so res pokazalai Lulu, Ramon pa je med tem 3 dni bival v hotelu. Domnevni morilec, ki je Lulu pokazal fotografije, je bil v resnici policist pod krinko. Ko sta se dobila na parkirišču, kjer ji je pokazal fotografije, se je menda smejala.

A kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje, pravijo. In zadnji, ki se je nasmejal, ni bila ona, temveč Ramon. »Ležanje na tleh in pretvarjati se, da sem mrtev .. počutil sem se grozno,« je povedal Ramon. »Ko sem spoznal Lulu, si nisem predstavljal takega konca.« Lulu so obsodili na 20 let zapora v Teksasu, nenavadna zgodba pa zdaj polni medije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497