Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Nima več čvrstih in pokončnih

S.C.
06. 09. 2012 15.53
6

Večina zvezdnic želi na vsakem koraku izstopati, predsvem na rdeči preprogi. Žal pa se vsem ne posreči ravno v pozitivnem smislu.

V Londonu se je odvijala podelitev nagrad GQ Men of the Year, kjer je bilo med drugim opaziti tudi Kylie Minogue, Kelly Brook, Olivio Munn, Lano Del Rey, Katherine Jenkins ter mnoge druge lepe in slavne zvezdnice, med katerimi pa je vsekakor najbolj v oči bodla Nancy Dell'olio.

51-letnica italijansko-ameriških korenin se je namreč na rdeči preprogi pojavila v prosojni črni obleki, pod katero pa ni nosila modrčka. Bradavički je prekrival vzorec na tkanini, a prsi so bile na ogled skoraj v vsem svojem sijaju.

Za svoja leta je sicer videti zelo dobro, a številni se strinjajo, da je tokrat izbrala popolnoma neprimerno toaleto. Ne glede na to, koliko časa, energije in denarja vloži v svoj videz, njene prsi žal niso več čvrste in pokončne, predvsem pa izbira obleke ni priložnosti primerna.

Sicer pa naj vsak presodi sam.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400