Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Nina skrivaj dahnila usodni 'da'

N.J.
09. 08. 2013 08.50
6

Nina Morić je šokirala svoje oboževalce, ko je priznala, da sta si s partnerjem skrivaj obljubila večno zvestobo. "Z Massimilianom Dossijem sva se poročila v Kambodži, poroka in praznovanje pa sta se odvijala v budističnem slogu. V življenju se zmotimo 1000-krat, toda enkrat prideš do točke, ko se začneš izogibati ponavljanju napak iz preteklosti. Sem občutljiva in razumna oseba in tega večina ljudi ni nikoli dojela. Massimiliano je eden tistih, ki to razumejo. Osvojil me je s svojo glavo in dušo."

To so besede, s katerimi je Nina Morić presenetila svoje oboževalce. Skrivaj se je namreč poročila v Kambodži. Njen novi mož je Massimiliano Dossi, obred pa je potekal v templju Angor Wat.

"Massimiliana sem srečala pred dvema mesecema. Prvič sva se sicer spoznala pred devetimi leti in v tem času sva se oba močno spremenila. Življenje je polno presenečenj in že zapisani usodi je težko ubežati. In to je bila stran v življenju, ki je bila napisana za naju. Izbrala sva Kambodžo, ker je poduhovljen kraj, idealen, da simbolično 'začneš znova' v življenju," je dejala. "Oba sva trdna katolika, odraščala sva z vero v boga in njemu sva obljubila, da se bova ljubila do konca svojih dni. Vendar pa sta nama budistična filozofija in preprostost teh oseb podarili še dodaten notranji mir za duhovno poroko, ki naju je še bolj združila."

Seksi Hrvatica je sicer v intervjuju za revijo Chi povedala tudi, da postopek ločitve od bivšega moža Fabrizia Corone sicer še ni popolnoma zaključen. "Manjka le še podpis, ki pa ga bom hitro dala. Prava poroka z Massimilianom pa se bo odvijala v Italiji. Nočem več izgubljati časa."
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497