Moskisvet.com
Nik

Novice

Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’

M. A.
23. 10. 2018 15.54
0

Težka opravila, naporna tedenska naloga in prepiri med sotekmovalci so prišli do živega tudi najmlajšemu tekmovalcu, 18-letnemu Niku Trilerju iz Ljubljane. Da malo 'razčisti sam pri sebi', je stopil v hiško ob gozdu in povedal, kaj čuti in razmišlja.

Nik Triler je ob vstopu na Kmetijo povedal, da nima nikakršnih predhodnih kmetovalskih izkušenj, da pa mu je mama pred odhodom prav s tem namenom zasadila vrt. Tudi mami je Nik poslal par spodbudnih besed in jo potolažil, da je z njim dobro, da si je v šovu našel Aneto in Simono, ki mu pereta in da naj ga ne skrbi zanj.

Čeprav tega ni kazal, pa je Nik povedal tudi, da je že razmišljal o odhodu domov, a ga je prepričal pakt, ki ga je sklenil z Aneto Andollini: 'Odločil sem se, da se borim. Z Aneto sva se skupaj odločila, da greva do konca! Oba bova v finalu, potem pa greva na zaslužen dopust. Zaenkrat moram reči, da nam sicer nič ne manjka, sploh če gledam na to, kakšne so bile pretekle Kmetije, na živce mi gre le večina tekmovalcev'.

Nik je zaveznico našel v Aneti.
Nik je zaveznico našel v Aneti. FOTO: POP TV

Ker je Nika Zdenka določila za hlapca, je bil fant tudi v nevarnosti, da ta teden postane prvi dvobojevalec, a je več glasov dobila Tjaša, ki je Nataliji povedala, da že ve, koga bo vzela s seboj v dvoboj. Za Nika sta sicer glasovali samo Anna in Simona.

Nik je trepetal pred mestom prvega dvobojevalca, a so ostali tekmovalci izbrali Tjašo.
Nik je trepetal pred mestom prvega dvobojevalca, a so ostali tekmovalci izbrali Tjašo. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382