Moskisvet.com
Nicole Kidman

Novice

Spanje jo ni zanimalo, ponoči je raje počela to

M.S.
09. 02. 2024 05.00
0

Igralka Nicole Kidman je nedavno krasila naslovnico avstralske izdaje revije Vogue, kjer je v intervjuju delila spomine na svoje mladostniške dni, ko je večkrat neopaženo obiskala nočne klube. Nadalje je zvezdnica priznala, da je vedno skušala najti ravnotežje med divjim in mirnim ter poudarila, kako je takšno svobodno razmišljanje močno vplivalo na druge vidike njenega življenja, vključno s kariero.

Igralka Nicole Kidman je nedavno krasila naslovnico avstralske izdaje revije Vogue. Na fotografiji je 56-letna zvezdnica pozirala v ozkem črnem topu, prek katerega se je ovijala črna kača, ki je delno prekrivala njene prsi. V intervjuju je delila spomine na svoje mladostniške dni, ko je večkrat neopaženo obiskala nočne klube. "Kot veste, mnogi smo to počeli že v preteklosti in verjetno se to še vedno dogaja tudi danes," je dodala. V nadaljevanju je zvezdnica priznala, da je vedno skušala najti ravnotežje med divjim in mirnim.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Prišla je skoraj gola, a to ni razlog, da so se obračali za njo
Preberi še
Prišla je skoraj gola, a to ni razlog, da so se obračali za njo

Kidmanova je poudarila, kako je takšno svobodno razmišljanje močno vplivalo na druge vidike njenega življenja, vključno na kariero. V intervjuju je delila nasvete, ki jih je pogosto slišala od svoje mame Janelle. "Pojdi ven, razišči in preizkusi stvari, a ne pozabi na pamet," je bil eden od nasvetov, ki jih je Kidmanova pogosto slišala od svoje matere. Poleg tega je opisala, kako jo je njen pokojni oče Antony večkrat prišel iskat v klube v zgodnjih jutranjih urah. "Ljudje so se spraševali, kdo je to, nato pa sem morala pojasniti, da je to moj oče, preden me je odpeljal domov," je dodala Kidmanova.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Kaj se dogaja z obrazom slavne igralke?
Preberi še
Kaj se dogaja z obrazom slavne igralke?

Vsi oboževalci igralke Nicole Kidman lahko uživate v romantičnem vojnem filmu Železničar, ki bo v soboto, 10. februarja, ob 22.15 na KINO. Zgodba govori o nekdanjem britanskem vojaku Ericu Lomaxu, ki so ga med drugo svetovno vojno zajeli Japonci ter ga poslali na prisilno delo v taborišče, kjer so gradili železnico. Ko Japonci naposled odkrijejo radio, ki si ga je sestavil sam, ga obtožijo vohunstva ter kruto mučijo. Mnogo let pozneje Eric še vedno trpi zaradi psiholoških travm, ki jih je povzročila vojna. Zaradi prigovarjanja dolgoletnega prijatelja Finleya in žene Patti se odloči soočiti z enim od svojih mučiteljev, ki se je izognil sojenju zaradi vojnih zločinov.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
VIDEO: Nicole Kidman se je spopadla z orjaškim pajkom 
Preberi še
VIDEO: Nicole Kidman se je spopadla z orjaškim pajkom 

Čeprav je minilo že več kot 20 let, odkar je Nicole Kidman prejela svojega prvega oskarja, je igralka šele pred kratkim spregovorila o težkih preteklih trenutkih. 56-letna igralka je prestižno nagrado prejela leta 2003 za svojo vlogo Virginie Wolf v filmu Ure. Tik pred tem dogodkom pa se je ločila od ameriškega igralca Toma Cruisa. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Po razpadu zakona je dobila oskarja, šla domov in naročila burger
Preberi še
Po razpadu zakona je dobila oskarja, šla domov in naročila burger

Vir: Fox News.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382