Moskisvet.com
Ekrem

Novice

Še en pornič!

N.J.
16. 09. 2013 15.49
3

Soproga srbskega internetnega zvezdnika, ki je 'zaslovel' s pesmijo Kuča poso, je v šoku zaradi fotografij, ki jih je objavila srbska spletna stran Alo! Oddala je že vlogo za ločitev, kajti Ekrem Jevrić je šel po njenem mnenju že nekoliko predaleč.

Srbski 'zvezdnik' Ekrem Jevrić, če bi mu lahko sploh rekli zvezdnik, je zaslovel predvsem s svojim hitom Kuča poso. Svoji ženi Igbali je vedno dejal, da vse, kar počne, počne zgolj zato, da bi zaslužil denar, vendar pa so jo zadnje fotografije, iz katerih je razvidno, da seksa z neznano žensko, močno razjezile. Ne le to, v porniču je Ekrem s skrivnostno Kubanko počel vse - od oralnega do analnega seksa.

Igbala je za medije povedala, da do trenutka, ko je videla fotografije, ki so nastale med snemanjem porno filma, ni verjela, da ji je naredil kaj takega. Ob pogledu na fotografije, ki jih je prva objavila srbska spletna stran Alo! pa se je Igbala ne le močno razjezila, vendar je tudi planila v jok. Sinovi naj bi jo skušali pomiriti, a je bil šok očitno prevelik - za vse. Igbala je Ekrema nato poskusila priklicati na telefon, a se ji ni oglasil. Njegovim sorodnikom je zabičala, naj mu povedo, naj se domov ne vrača, da se hoče ločiti in da je njegove stvari že vrgla iz hiše, je medijem zaupal neznani vir. Dodal je še, da Igbalo sedaj skrbi le še to, ali je ženska iz porniča morda zanosila z njenim možem.

Ekrem
Ekrem FOTO: Facebook

Za Vendi mu je že oprostila

Ekrem ima sedaj še nekaj časa, da poišče pravi izgovor in se ponovno prikupi svoji ženi, a mu to verjetno ne bo uspelo. Pred časom se je namreč že zapletel v afero z Vesno Vukelić Vendi, varanje pa mu je Igbala tedaj oprostila. "Čeprav je Vendi močno sovražila, je Igbala prebolela trenutek, ko je na televiziji videla, kako Ekrem v resničnostnem šovu liže Vendi noge. Prepričal jo je s tem, da ji je rekel, da je bilo lizanje del šova in da je iskal način, kako zaslužiti čim več denarja," je še povedasl vir. Ne glede na izgovor, bo Ekrem tokrat verjetno naletel na gluha ušesa.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497