Moskisvet.com
Par v postelji

Novice

Ni hotel občevati z njo, tako se je maščevala

N.J.
30. 07. 2015 08.38
39

35-letna Američanka Tabatha Lee Grooms je s strani partnerja doživela hladen tuš, ko je zavrnil seks z njo. Njen odziv ni bil ravno premišljen in človeški.

30-letni Carlos Rodrecus Grazia je zavrnil ne ravno najlepše dekle, česar pa ona ni najbolje sprejela. V maščevalni pohod je bila ponesreči vpletena tudi njena mama, s katero sta bivala v hiši v Augusti v ameriški zvezni državi Georgia.

Tabatha Lee Grooms
Tabatha Lee Grooms FOTO: YouTube

Vse se je začelo, ko se je Tabatha približala svojemu izbrancu in želela seksati. Partner jo je najprej ignoriral, nato pa odločno zavrnil, česar pa ni sprejela dobro. Jezna in razočarana je zapustila hišo in odšla v bližnji lokal, kjer je nekaj časa popivala. Ko se je kasneje vrnila domov, je bila popolnoma opita. Takoj, ko je prestopila prag hiše, je odbrzela do Carlosa, ki je sedel na kavču pred televizijo, ga začela praskati po glavi, obrazu in vratu, ga udarila po glavi in grizla po rokah. Poškodovala je tudi mamo Betty Clark, staro 66 let. Te se je lotila s pestmi: udarila jo je v oko, gospa pa je hitro pobegnila v kopalnico, se zaklenila in poklicala na pomoč.

Kot so situacijo opisali policisti v svojem poročilu, je Groomsova priznala, da je tistega dne veliko pila in napadla partnerja in mamo, navedla je tudi motiv: počutila se je zavrnjeno in začutila je potrebo po maščevanju. Oblasti so jo pridržale, na sodišču pa se bo morala zagovarjati še zaradi družinskega nasilja in agresije.

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497