Moskisvet.com
Indijska poroka

Novice

Nevesta umrla med obredom, ženin takoj za tem poročil njeno sestro

A.P.
04. 06. 2021 06.00
0

Iz Indije prihaja nenavadna vest. Potem, ko je med poročnim obredom umrla nevesta, je ženin nekaj minut za tem oženil njeno sestro.

Na poroki v indijski zvezni državi Uttar Pradesh se je zgodila družinska tragedija, potem ko je med poročnim obredom zaradi infarkta umrla nevesta. Kljub tragediji se je poročno slavje kmalu za tem nadaljevalo, ženin Manjesh Kumar pa je prstan nataknil njeni sestri.

Na indijski poroki je namesto pokojne neveste 'vskočila' njena sestra (fotografija je simbolična).
Na indijski poroki je namesto pokojne neveste 'vskočila' njena sestra (fotografija je simbolična). FOTO: Shutterstock
Skrivnostno mesto Auroville
Preberi še
Skrivnostno mesto Auroville

Kot poročajo lokalni mediji, je na obred v indijski vasici Samspura kmalu po srčnem napadu sicer prispel zdravnik, a je bilo za nevesto žal že prepozno. Infarkt je nesrečnica doživela kmalu po izmenjavi vencev, kar je hindujska tradicija, Surbhino pa se je onesvestila med samo ceremonijo. "Nismo vedeli, kaj storiti v dani situaciji," je po tragediji dejal brat pokojne. "Obe družini sta iskali rešitev in nekdo je predlagal, da se z njim poroči moja mlajša sestra Nisha. Obe družini sta privolili v to." Po navedbah enega od stricev pokojne ni bilo lahko sprejeti odločitve o nadaljevanju poroke. "Še nikoli nisem imel tako mešanih občutkov – na eni strani žalost zaradi smrti, na drugi veselje zaradi poroke." Telo pokojne naj bi med obredom odnesli v sosednje prostore, kasneje pa je bila ta kremirana.

Zahtevala ločitev, ker se mož z njo ne prereka
Preberi še
Zahtevala ločitev, ker se mož z njo ne prereka
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382