Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Grozljiva nesreča: vanj se je zapičilo drevo!

N.J.
15. 04. 2014 13.04
2

Da je človeško telo naravnost čudežno, dokazuje šofer tovornjaka iz Kitajske, ki je preživel resnično neverjetno, skorajda bizarno nesrečo, v kateri mu je zgornji del telesa preluknjalo deblo.

Zdravniki univerzitetne bolnišnice Huiahe v kitajski provinci Henan so se štiri ur in pol borili za življenje 40-letnega voznika tovornjaka, ki mu je v prometni nesreči drevesno deblo preluknjalo torzo in ga dobesedno pribilo na voznikov sedež. Deblo je bilo dolgo kar šest metrov, v premer pa je merilo 10 centimetrov.

Kot poroča spletna stran Shanghaiist.com, je 40-letni šofer Li vozil za tovornjakom, ki je prevažal drevesna debla, veje in orodje. Za trenutek je izgubil nadzor nad lastnim tovornjakom in se zaletel v spredaj vozečega, pri čemer so s sprednjega tovornjaka zdrsnila debla, prebila Lijevo vetrobransko steklo, eno pa je preluknjalo njegovo telo in ga pribilo na sedež.

Na kraj nesreče so prispeli reševalci, ki so Lija nemudoma odpeljali v bolnišnico. Zdravnikom je po štirih urah in pol uspelo odstraniti deblo. Kot poročajo kitajski mediji, jo je Li odnesel s hudimi poškodbami notranjih organov, vendar pa zdravniki pričakujejo, da bo popolnoma okreval.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497