Moskisvet.com
Jason Derulo koruza

Novice

Neumnost pa taka! Priljubljeni pevec sprejel izziv s koruzo in si polomil zobe

A.P.
20. 05. 2020 14.16
0

Družbeno omrežje TikTok je polno takšnih in drugačnih izzivov, od zabavnih, inovativnih do bizarnih in tudi smrtno nevarnih. Številne sprejmejo tudi zvezdniki. Med njimi je tudi glasbenik Jason Derulo, čigar pravo ime je Jason Joel Desrouleaux. Nič čudnega, da si je spremenil priimek, saj si marsikdo ob branju le-tega polomi zobe. In ko smo ravno pri zobeh. Ameriški pevec je preizkusil zobanje koruze s pomočjo vrtalnega stroja, kar pa se ni končalo dobro.

Jason Derulo je sprejel izziv s koruzo, a si pri tem, ko je želel koruzo s storža pojesti ob pomoči vrtalnega stroja, polomil zgornja sekalca. Posnetek je delil na Instagramu in ga pospremil z zapisom: ''Ne delajte tega.''

Jason Derulo redno objavlja izzive, tudi kuharske.
Jason Derulo redno objavlja izzive, tudi kuharske. FOTO: Profimedia
Ropar Tesle se je ujel v novodobno past
Preberi še
Ropar Tesle se je ujel v novodobno past

Medtem ko je prizor mnoge šokiral, marsikdo ni verjel, da si je 30-letnik, ki je pred nesrečo dejal, da si je od nekdaj želel sprobati, če to res deluje, tako lahkomiselno odkrušil sprednja dva zoba. Skrbi so očitno odveč, saj so Derula fotografi čez nekaj ur na ulicah Los Angelesa ujeli z intaktnim zobojev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382