Moskisvet.com
pod tušem

Novice

'Nesreča' z erotično igračko: 37-letnik ni upal k zdravniku, razlog je tale

N.J.
18. 09. 2015 11.11
8

Nesreča pri intimnih igricah, strah, da bi pristala v zaporu, in občutek sramu: vsi ti občutki in še mnogi drugi so botrovali, da si 37-letni Rus ni upal poiskati zdravniške pomoči.

pod tušem
pod tušem FOTO:

Kot poročajo britanski mediji, je moški več ur čakal doma, preden se je odpravil v bolnišnico, po tem ko mu je v tuš kabini domnevno spodrsnilo in je, kot trdi, padel – naravnost na seks igračko. Igračka je ostala zataknjena v njegovi zadnjični odprtini in odstranili so mu jo lahko komaj zdravniki.

Moški iz Sankt Peterburga je trepetal, preden je odšel v bolnišnico, saj so v ruski dumi že pred dobrima dvema letoma podpisali zakon, ki prepoveduje homoseksualno propagando, med prvimi mesti, ki so sprejeli takšen ukrep, pa je bil prav Sankt Peterburg. Ponekod je na primer nezakonito že samo mahanje z mavrično zastavo, ki je simbol mednarodnega gibanja za pravice gejev in lezbijk.

Homoseksualnost v Rusiji od leta 1993 ne velja več za kaznivo dejanje, a ostaja močno stigmatizirana. Tako je moskovsko vrhovno sodišče pred časom prepovedalo gejevske parade v Moskvi, zaradi česar je Evropsko sodišče za človekove pravice Rusijo oglobilo.
Iz bolnišnice so, kot še poroča britanski The Sun, primer prijavili pristojnim oblastem, a zaradi pomanjkanja dokazov niso izpeljali postopka in je primer romal v arhiv.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497