Moskisvet.com
Ben Affleck je v filmu Plačilo igral ob Umi Thurman.

Novice

Nerazpoznavni Ben Affleck se seli nazaj k ženi

M. A.
19. 10. 2018 13.56
0

Ben Affleck, ki se je poleti zopet vdal alkoholu, je zadnje tedne spet preživel v centru od odvajanja alkohola, kamor ga je pripeljala žena Jennifer Garner, s katero sta sicer v postopku ločitve.

Ameriški igralec Ben Affleck, ki je leta 1998 za scenarij filma Dobri Will Hunting prejel celo oskarja, je v svoji več kot dvajsetletni karieri doživel več vzponov in padcev, med najhujše pa lahko zagotovo uvrstimo težave z odvisnostjo od alkohola. Affleck, ki se z alkoholom bori že dvajset let, se je prvič na odvajanje odpravil leta 2001, nazadnje pa lani, dokler ga ni letos avgusta tja ponovno odpeljala Jennifer Garner.

Pred dnevi se je Affleck spet pojavil na ulicah Los Angelesa, kjer ga marsikdo sploh ni opazil. Vidno zabuhel in z več kilogrami, kot smo ga sicer vajeni, je hitel po opravkih, med drugim pa se je odpravil tudi na obvezni sestanek anonimnih alkoholikov.

Vidno porejeni Ben Affleck je na hitel na sestanek anonimnih alkoholikov.
Vidno porejeni Ben Affleck je na hitel na sestanek anonimnih alkoholikov. FOTO: Profimedia

Jennifer Garner naj bi kljub ločitvi še vedno trepetala za Bena, zato so čedalje glasnejše govorice, da se Ben seli nazaj k njej. Čeprav mu je dovolila zgolj bivanje v hišici za goste, verjame, da mu bo to pomagalo, da se ponovno ne vda pijači.

Afflecka bomo lahko to nedeljo spremljali v filmu Plačilo (Paycheck), ki na KINO prihaja ob 20.00. Film se bo odvrtel v sklopu tematskega vikenda Razreši skrivnost; že v petek ob 20.00 na KINO prihaja Talec (Hostage), kjer v glavni vlogi navdušuje Bruce Willis, sobota ob 20.00 pa je rezervirana za Toma Cruisa v filmu Firma (Firm).

Ben Affleck je v filmu Plačilo igral ob Umi Thurman.
Ben Affleck je v filmu Plačilo igral ob Umi Thurman. FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382