Moskisvet.com
Anna Shay

Novice

Nepričakovana smrt milijonarke, ki je uživala lepote življenja

M. S.
07. 06. 2023 05.00
2

V 62. letu je nepričakovano preminula milijonarka Anna Shay, ki je postala med gledalci priljubljena s svojo vlogo v seriji Bling Empire. Njena družina je potrdila, da je umrla zaradi možganske kapi.

V izjavi za ameriške medije so tesni družinski člani izrazili globoko žalost ob izgubi svoje ljubljene matere, babice, karizmatične zvezde in najsvetlejšega sončnega žarka. Sporočili so, da so Anni izjemno hvaležni za vse življenjske lekcije, ki jih je podarila, pri čemer se bodo najbolj spominjali njenega nauka o tem, da življenje ne sme biti preveč resno in da je treba uživati v lepih trenutkih in stvareh. Čeprav so posamezniki iz  podobnih socialnih razredov hitro označeni za plehke, si je svet Ano zapomnil kot radodarno in zvesto mamo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Anna Shay se je gledalcem sicer prvič predstavila v prvi sezoni serije Bling Empire, čeprav sprva sploh ni nameravala nastopiti, saj ni želela še bolj izpostaviti sebe in svojega življenja javnosti. Prek tega resničnostnega šova smo spoznali njeno razkošno in glamurozno življenje v Los Angelesu. Rada je prirejala razkošne zabave na svojem posestvu na Beverly Hillsu ter se redno odpravljala na dnevna potovanja v Evropo, kjer je uživala v nakupovanju po evropskih modnih prestolnicah in si privoščila kulinarične raziskovalne izlete, kot je na primer obisk pariške restavracije zaradi okusnega in izjemno dragocenega kaviarja v vrednosti 310 evrov.

Anna Shay
Anna Shay FOTO: Profimedia

Podobno razkošno življenje je Anna živela tudi na Japonskem, kjer se je rodila kot hči ameriškega milijarderja Edwarda Shaya. Prav tako ima njena družina po strani njene matere korenine v ruski aristokraciji. Anna je odraščala pod strogim nadzorom zaradi očetovega obrambnega podjetja, ki sta ga skupaj z bratom Allenom leta 2016 prodala za izjemno vsoto 1,12 milijarde evrov. Kljub bogastvu in družbenemu položaju je Anna vedno upoštevala zasebnost svojih štirih nekdanjih mož in nikoli ni razkrila njihovih identitet. Njen sin iz prejšnjega zakona, Kenny Kemp, se je takoj umaknil iz medijskega sveta in se nikoli ni pojavil pred kamerami.

Domovanje Anne Shay
Domovanje Anne Shay FOTO: Profimedia


KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382