Moskisvet.com
Idris Elba

Novice

Nenavadna kombinacija: Bosta Idris Elba in Taylor Swift nastopila skupaj?

M. A.
13. 03. 2020 06.54
0

Idris Elba je navdušil s številnimi filmskimi vlogami, ki jih je odigral v svoji karieri, med drugim je stopil celo v čevlje Nelsona Mandele. Elba, ki se rad udejstvuje tudi kot glasbenik, je zdaj razkril, da bi rad nastopil s Taylor Swift, kar se marsikomu zdi kot nenavadna kombinacija. A vendarle sta oba umetnika prek glasbe že povezana.

Ko je Taylor Swift avgusta lani izdala svoj romantično sanjavi album Lover, ki opeva ljubezen do njenega partnerja Joeja Alwyna, so bili številni oboževalci sprva prepričani, da se Alwynov glas na albumu tudi pojavi. Pesem London Boy (Londonski fant) se namreč začne z neznanim moškim glasom, ki Taylor reče: 'Lahko se greva vozit z mojim skuterjem po Londonu naokrog.' Le nekaj ur je minilo, da so oboževalci ugotovili, da glas ne pripada Alwynu, ki je bil navdih za omenjeno pesem, temveč prav Idris Elba.

LA Kings našli krivca za porazne sezone: kriva je Taylor Swift!
Preberi še
LA Kings našli krivca za porazne sezone: kriva je Taylor Swift!

Idrisov posnetek pa je nastal že leta 2017, ko je imel slavni igralec intervju z Jamesom Cordenom, na izjavo pa mu je Corden šaljivo odvrnil: 'O ja, z veseljem bi skočil na tvoj skuter in naredil en krog.' Sicer niti Elba niti Swiftova nista nikoli spregovorila o tem, ali je Elba predhodno vedel za uporabljen posnetek, a je vendarle varno sklepati, da ga je Taylor o tem obvestila. V isti pesmi je namreč omenjena tudi modna oblikovalka Stella McCartney, ki je povedala, da je Taylor predhodno ni le obvestila, temveč ji pesem tudi predvajala.

Taylor v pesmi London Boy omeni tudi Stello McCartney, s katero je sodelovala tudi na modnem področju.
Taylor v pesmi London Boy omeni tudi Stello McCartney, s katero je sodelovala tudi na modnem področju. FOTO: Profimedia

Vsekakor pa Elbe Taylorina gesta ne moti, saj je razkril, da bi rad nastopil z njo. Čeprav sta v skupni točki nastopila že v neslavnem filmu Cats, je v enem izmed intervjujev za ameriške medije pred kratkim dejal, da jo občuduje, a ga moti, ker ljudje vidijo le njene nagrade in število prodanih albumov, ne vidijo pa trdega dela: 'Neverjetno trdo dela, zagotovo ne počiva na lovorikah. Želim si, da bi lahko nekoč v živo nastopil z njo, res bi bilo zabavno!' Taylor se na turnejo podaja že junija, ko prihaja v Evropo, zato bo imel morda britanski igralec priložnost že letos.

Elba se je preizkusil tudi že kot DJ.
Elba se je preizkusil tudi že kot DJ. FOTO: Profimedia

Idris pa to nedeljo ob 21.45 v filmu Ognjeni obroč prihaja tudi na Kanal A. Znanstveno fantastična pustolovščina epskih razsežnosti nas popelje v bližnjo prihodnost, ko Zemljo napadejo velikanske pošasti, ki lahko uničijo celotna mesta. Da bi rešili človeštvo, znanstveniki ustvarijo velikanske robote, imenovane jaeger, ki so lahko kos surovi moči in velikosti napadalcev. Robote upravljajo posebej izurjeni piloti, ki se s pomočjo misli povežejo med seboj. Ko se pošasti pripravljajo na poslednji spopad, so roboti in njihovi piloti zadnji up človeštva pred sicer neizbežno apokalipso.

Idris Elba to nedeljo ob 21.45 v filmu Ognjeni obroč prihaja na Kanal A.
Idris Elba to nedeljo ob 21.45 v filmu Ognjeni obroč prihaja na Kanal A. FOTO: Profimedia
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400