Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Sredi polja: med spravilom pšenice naletel na nagce

A.P.
08. 07. 2020 07.59
2

Po spletu se kot požar širi posnetek neimenovanega kmeta, ki je med spravilom pšenice s kombajnom na polju naletel na nenavaden prizor.

Med žetvijo ni nič nenavadnega, če pred kombajnom bežijo ptice in druge živali, zato pa prigoda srbskega kmeta iz Vojvodine sodi v rubriko 'Saj ni res, pa je'. ''Kaj je, Beograjčani, sem ste se prišli snemat? Je**m vam ma**er! Ajde, poberite se,'' slišimo komentar avtorja posnetka, ki s kombajnom pobira pšenico in pri tem naleti na več kot 20 golih moških in žensko v nevestini obleki in tančico čez obraz, ki beži. ''Kam greš, mladenka?'' se na posnetku še sprašuje kmet, ki ni bil prav nič navdušen, da so na njegovi njivi izvajali snemanje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Šokanten posnetek: nogometaša na treningu zadela strela
Preberi še
Šokanten posnetek: nogometaša na treningu zadela strela

Kje točno je posnetek nastal in kaj so nagci in ''nevesta'' počeli na polju, ni znano, zato pa so uporabniki spleta prišli do zanimivih idej, med drugim da je šlo za snemanje pornografskih vsebin oz. ekskurzijo sekte.

Lepo novinarko oropal med prenosom v živo
Preberi še
Lepo novinarko oropal med prenosom v živo
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382