Moskisvet.com
Jason James Richter

Novice

Nekoč je ‘reševal’ Willyja, sedaj bo moral v zapor

U.K.
22. 10. 2018 09.16
1

Zvezdnik filma Free Willy je zaradi družinskega nasilja pristal v zaporu. Če bo spoznan za krivega, bo moral v zapor. 

Po informacijah ameriških medijev naj bi se nekdanji otoški zvezdnik Jason James Richter (38) sprl s svojim dekletom v njunem stanovanju in nato postal nasilen. Dekle naj bi zbežalo in se zaklenilo v kopalnico, on pa naj bi nato podrl vrata. 

Henry Cavill bo nastopil v novi seriji, Wesley Snipes v novih filmih
Preberi še
Henry Cavill bo nastopil v novi seriji, Wesley Snipes v novih filmih
Jason James Richter
Jason James Richter FOTO: Profimedia

Težaven
Jason je seveda najbolj znan po vlogi problematičnega dečka v filmu Free Willy, očitno pa je postal problematičen tudi v resničnem življenju. Igralca so aretirali na njegovem domu v dolini San Fernando. V priporu naj bi preživel dve noči. Po nekaterih informacijah naj bi moral plačati varščino 20.000 dolarjev (približno 17.300 evrov), da je lahko odšel na svobodo. S policije so sporočili, da so res ukrepali zaradi družinskega nasilja, a da na dekletu ni vidnih sledov fizičnega nasilja. So pa potrdili, da je igralec razbil vrata, obtožili pa so ga tudi zaradi napada brez fizičnih posledic. Če bo spoznan za krivega, bo moral nekaj časa vendarle presedeti v zaporu.  

Jason James Richter
Jason James Richter FOTO: Profimedia

Kariera
Richter po vlogi v treh delih o Willyju ni imel vidnejše vloge, ki bi ga ponesla med največje zvezdnike, ko je odrasel. Sicer je nastopil v nekaj filmih, nazadnje v filmu Reka Ricochet s Kate Hudson. Pojavil se je tudi v nekaterih serijah, igral je bas kitaro v bendu Fermata, to pa je v glavnem to. Dela kot filmski producent. No, v zadnjih dneh pa je vendarle doživel večjo pozornost medijev, a zaradi tega, ker bo morda moral za zapahe. Jason je bil izbran za vlogo v filmu Free Willy med 4.000 kandidati.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400