Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Preverite, ali so znane igralke res bolje videti gole!

U.S.
21. 04. 2013 08.40
2

Kot je že v njihovi navadi, so se pri reviji Allure tudi letos odločili, da pripravijo prav posebno številko, v kateri bodo razgalili nekatere znane lepotičke. Izdajo, ki nosi pomenljiv naslov Look Better Naked, bodo letos krasile nekatere znane igralke, ki se jih bralci dobro spominjajo predvsem iz priljubljenih televizijskih serij. In katere zvezdnice so se odločile, da bodo sodelovale letos?

O svojih božanskih oblinah so se brez težav razgovorile igralke Jennifer Morrison, Naya Rivera in Clare Bowen, medtem ko je sodelovanje zavrnila Amanda Seyfried.

"Nisem se posebej pripravljala na fotografiranje. Mogoče sem spila le en kozarček vina namesto dveh in namesto zrezka sem raje jedla ribo. Aja, pa privoščila sem si voskanje in depilacijo. To je pa tudi vse," je svojo izkušnjo delila z bralci 34-letna Jennifer Morrison, ki za razliko od nekaterih drugih zvezdnic pred golim poziranjem ni stradala.

Bila je zanimiva izkušnja...

"Moje telo ne bo vedno videti tako, kot je zdaj. Mislim, da je lepo imeti tudi takšne fotografije," pa svoj glavni razlog, kaj jo je prepričalo v sodelovanje, razkrila 23-letna Clare Bowen, ki se jo po vsej verjetnosti spomnite iz serije Nashville.

Svoje gole fotografije pa bi čim prej rada videla tudi zvezdnica iz serije Glee, 26-letna Naya Rivera, ki pred kamerami ni bila prav nič sramežljiva. "Prav vznemirjena sem. Pa še izvod bo na voljo povsod po svetu," je navdušeno priznala.

Želeli so sleči še četrto zvezdnico

Pri Allure so razkrili, da so si v posebni številki želeli videti tudi igralko Amando Seyfried, ki se jo boste mnogi spomnili iz filma Nesrečniki, a je njen predstavnik goloti tako odločno nasprotoval, da se je igralka na koncu odločila, da od sodelovanja odstopi.

Še preden pa pride izvod Look Better Naked na prodajne police, vam ponujamo nekaj fotografij za pokušino.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497