Moskisvet.com
Taksi Cammeo Maribor

Novice

Nečloveško ravnanje slovenskega taksista, ob cesti odvrgel obnemoglo stranko

M.S.
17. 03. 2023 10.00
0

Po spletu kroži posnetek grozljivega početja taksista iz Maribora, ki je svojo obnemoglo stranko odložil in pustil ležati ob mrzlem asfaltu. Smo res padli tako daleč?

Človeška krutost ne pozna meja. Žal smo bili temu ponovno priča v Mariboru, kjer je taksist obnemoglega moškega zvlekel iz svojega taksija in ga pustil ležati ob cesti med bloki v Novi vasi. O tem so bili obvešečni policisti, ki so medtem za moškega že poskrbeli in ga pospremili do bližnjega doma, poroča 24ur.com.

Dars s posnetkom 'grozljivk' z naših cest vas bo streznil
Preberi še
Dars s posnetkom 'grozljivk' z naših cest vas bo streznil

Vse skupaj je skozi okno neopazno dokumentiral specialist urgentne medicine dr. Andrej Hohnec in ob tem zapisal: ''Vse, kar je narobe z nami. Pripeljal, pustil na cesti. Odpeljal. Gospod obležal. Šel pomagat, obvestil policijo.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Policisti so ob prihodu na kraj na tleh pred zapornico parkirnega prostora opazili moškega in ga pospremili do stanovanja na naslovu bivanja v bližini," so za 24ur.com pojasnili na PU Maribor, ki za zdaj znakov prekrška ali kaznivega dejanja ni ugotovila. "Od hiperintenzivne krize, hipo- ali hiperglikemije, demence, kakršne koli patologije možganov in tako dalje, a četudi je nekdo obnemogel zaradi alkohola, če ga že sprejmeš v taksi, je to način, da ga kar pustiš ležati na tleh?'' pa so bili nad človeškostjo zgroženi pri društvu Humanitarček.

Lastniki teh avtomobilov so najbolj inteligenti
Preberi še
Lastniki teh avtomobilov so najbolj inteligenti

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382