Moskisvet.com
skupinski seks

Novice

Ni šlo za posilstvo: Ne boste verjeli, kaj jo je izdalo!

N.J.
10. 10. 2014 09.50
40

Za tri mladeniče, obtožene skupinskega posilstva, se je končno zaključilo mučno sojenje in vsi trije so bili oproščeni krivde. Vas zanima, kako jim je uspelo?

Brane, pomagaj! - 7
Brane, pomagaj! - 7 FOTO: Profimedia

Dekle, vrstnica treh obtoženih mladeničev, je pred časom prijavila, da so jo fantje skupinsko posilili. Novica je tedaj močno pretresla špansko javnost, ki je hitro pričela z obsojanjem mladeničev. A prišlo je do nepričakovanega preobrata in sodna obravnava se je zaključila z obsodbo 20-letnice na 10 mesecev zaporne kazni in plačati bo morala še denarno kazen zaradi lažnih obtožb.

17. septembra je dekle policistom podalo prijavo, da jo je skupina treh sovrstnikov posilila, po tem ko so se spoznali na festivalu v Malagi. Policija je nemudoma sprožila preiskavo in hitro so prišli na sled trem mladeničem ter sprožili uradni postopek zaradi spolnega napada. A pričanje 20-letnice se že od samega začetka ni ujemalo z izjavami prič, ki so izjavile, da se je 20-letnica na prireditvi ves čas smukala okoli trojice, jih osvajala, z njimi plesala in se smejala. Informatiki so nato pod drobnogled vzeli še njen obilni telefon in na njem našli fotografijo, na kateri je vsa nasmejana poleg treh fantov. Fotografija je bila posneta točno takrat, ko je ona v izjavi zapisala, da naj bi se zgodilo posilstvo. Po nekaj dneh je le priznala: zgodbo i je izmislila, ker se je bala, da bi v javnost prišla katera izmed fotografij ali celo posnetek skupinskega seksa, v katerem je sicer prostovoljno sodelovala. Ves čas naj bi namreč eden izmed fantov snemal dogajanje in bala se je, da bi posnetek komu posredoval.

"Prvih nekaj dni je bilo grozno," je nato ob oprostitvi krivde dejal eden izmed treh fantov. "Strah nas je bilo stopiti iz hiše, vsi so nas grdo gledali, zdelo se je, da nas želijo vsak čas pretepsti.  Zdaj je te nočne more končno konec," je dodal. Fantje so imeli srečo, da je dekle na telefonu hranilo 'selfie', na podlagi katerega so ugotovili, da je zgodba izmišljena. A verjetno si nihče od njih ne bo več upal sodelovati v skupinskem seksu ... Ali pač?

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497