Moskisvet.com
Julianne Hough - 10

Novice

Ne, tokrat ni Miley Cyrus!

N.J.
08. 08. 2014 10.05
1

Navajeni smo, da svojo gibčnost in zadnjo plat takole na odru običajno razstavlja Miley Cyrus. A tokrat je svoje sposobnosti pokazala kar profesionalna plesalka.

Gre za 25-letno Julianne Hough, profesionalno plesalko, ki je med drugim nastopila tudi v šovu Dancing with the Stars, kjer je zaslovela skupaj z bratom Derekom. Skupaj sta se zdaj tudi podala na plesno turnejo, pri kateri pa kot vodja plesalcev sodeluje tudi naša plesalka Nika Kljun. Ta je za 24ur.com povedala: ''V veliko čast mi je, da so mi Derek, Julianne in Nappytabs zaupali to pomembno vlogo na podlagi plesnih in koreografskih izkušenj. Kot vodja plesalcev moram poskrbeti, da na turneji plesno poteka vse tako, kot mora. Vodim treninge, ki jih imamo pred nastopi, prilagajam šov glede na velikosti odra, spreminjam koreografijo … Če je potrebno poskrbim, da plesalci vedo, kje so izhodi, prihodi, kam gredo med publiko ... Vse to velja tudi za Dereka in Julianne. Po drugi strani pa moram tudi poskrbeti, da motiviranost plesalcev ostane konstantna, da smo povezani in smo vedno maksimalno pripravljeni na šov."

Julianne in Derek sta za pritegnitev pozornosti uporabila staro in preverjeno taktiko. Šov je tako zanimiv tako za tiste, ki obožujejo ples, kot za tiste, ki stavijo na razgaljena, gibčna in prepotena dekleta.

Julianne Hough - 11
Julianne Hough - 11 FOTO: Profimedia
Julianne Hough in Nika Kljun
Julianne Hough in Nika Kljun FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400