Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ne punčka, moški za milijon dolarjev!

N.J.
15. 03. 2013 14.01
4

Ustvarjalec resničnostnih šovov Mark Burnett je pred časom osnoval tudi šov Izzivalec, ki ga lahko trenutno spremljate na VOYO. Resničnostni šov povezujeta legendarni Silvester Stallone in boksarski zvezdnik Sugar Ray Leonard, sicer pa boste v Izzivalcu spremljali 16 odličnih boksarjev, njihove treninge, priprave, borbe, tekme ter zasebno življenje. Zmagovalec tekmovanja poleg tega na koncu prejme ček za milijon dolarjev in kariero poklicnega boksarja.

Izzivalec
Izzivalec FOTO:

16 boksarjev je v začetku resničnostnega šova razdeljenih na dve ekipi, zahodno in vzhodno, ki tekmujeta ena proti drugi.. Vsak teden se ekipi pomerita v najrazličnejših izzivih, zmagovalna ekipa pa nato določi dva tekmovalca, ki ju čaka še dvoboj. Tisti, ki zmaga, prejme zlato ogrlico z zlato boksarsko rokavico, v telovadnici, kjer trenirajo, pa je dvignjena zastava zmagovalne ekipe. Prav tako prejmejo vsi člani zmagovalne ekipe nagrado. Zmagovalni boksar se naslednjič bori, ko nastopijo vsi ostali. Po prvem krogu v boju za zmago ostane le še osem boksarjev.

Resnični ljudje, resnične sanje

Nastopajoči v Izzivalcu niso ljudje, ki bi hrepeneli po petih minutah slave in bi radi v medije prodrli z neumnostmi in svojimi provokativnimi izjavami. V resničnostni seriji namreč spremljamo mlade in nadobudne boksarje, ki upajo, da jim bo s pomočjo televizijskih kamer in napornega treninga uspel veliki met v svetovne boksarske ringe. So torej resnični boksarji srednje kategorije, prav vsak izmed njih pa si želi postati šampion, kar celoten šov dokazujejo s svojimi trdimi treningi in disciplino. 

Ne moremo pa niti mimo odličnih gostiteljev. Hollywoodski zvezdnik in akcijski junak Silvester Stallone in nekdanji boksarski zvezdnik Sugar Ray Leonard s svojim profesionalnim nastopom in 'očetovskim' čutom do igralcev resnišnostnemu šovu dajeta tisto pravo mero zvezdništva in odličnosti.

Resničnostni šov Izzivalec tako predstavlja odlično mešanico drame, napetosti, tekmovalnosti in tudi nenačrtovanih komičnih vložkov, zato ga nikakor ne zamudite! Epizode si lahko kadar koli in kjer koli ogledate na VOYO!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497