Moskisvet.com
maksibon

Novice

Oglas

Ne pozabi na rože!

T.M.
28. 02. 2013 07.44
0

8.marec znova pridobiva na svoji veljavi in prav je tako. Materinski dan ne more nadomestiti tistega kar nam ta praznik sporoča: ženske moramo ceniti in spoštovati, ne glede na to ali so matere ali ne. In pri MAKSIbon.com se tega dobro zavedajo.

MAKSibon.com je zato pripravil posebno ponudbo za 8.marec. Ker želijo, da prijetno presenetite ženske na njihov dan, so vam pripravili ponudbo, ki je še posebej privlačna. Prihranite in hkrati poskrbite za to, da boste pomebnim ženskam v svojem življenju povedali koliko jih cenite.

MAKSIbon.com vedno poskrbi za svoje kupce. Tako s kakovostnimi storitvami, kot tudi z ugodnimi cenami. Pri MAKSIbon.com lahko vse naročite iz udobja svojega naslonjača, brez kakršnegakoli tveganja. V kolikor ponudba ne bi uspela, ne boste zapravili niti centa. Vendar pa ni dvoma, da je okoli nas dovolj pravih moških, ki se zavedajo, da je Dan žena praznik, ki ga ne gre spregledati. In podariti šopek vrtnic, je še posebej v današnjih časih gesta, ki prikliče nasmeh na obraz vsake ženske.

maksibon
maksibon FOTO:

Ponujajo vam 63% popust na šopek petih vrtnic v vazi. Za tiste, ki želite ženske presenetiti še preden pridejo domov, lahko na Dan žena izkoristite tudi dostavo vrtnic! Dostava je možna v naslednje kraje: Ljubljana, Domžale, Lavrica, Škofljica, Grosuplje, Ig, Brezovica, Vrhnika, Brezovica, Medno, Medvode, Kranj in Trzin.

To je odlična priložnost za tiste, ki na Dan žena ne morejo biti s svojimi dragimi; tudi če niste prisotni lahko s pomočjo MAKSIbon.com in njihovih partnerjev, poskrbite za to, da bo ženska vedela, da niste pozabili na njen praznik. Dostava šopkov bo možna na 8.3. med 7.00 in 18.00 v zgoraj navedene kraje.

MAKSIbon.com tako dokazuje, da poskrbi za svoje kupce. Ne samo s prihranki, temveč tudi na način, da lahko vsak, ki želi, poskrbi za to, da bo ženska, ki ji želi sporočiti kako jo ceni, dobila svoj šopek na ta lep dan. Bodite pozorni in jo morda presenetite še preden bo prišla iz službe. Verjemite, s tako lepim presenečenjem bo vikend vsekakor še lepši kot sicer.

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376