Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Sredi oddaje se je slekla

M.J.
12. 01. 2012 12.58
34

Že odkar se je poročila z veliko starejšim igralcem, je Courtney Stodden poznana kot mladenka, ki s svojim vedenjem (in oprsjem) navdušuje svetovno javnost.

Ameriški mediji, ki jo imenujejo tudi 'teen' mladenka, je obenem tudi pevka, nazadnje pa je izrazila željo, da bi rada postala tudi igralka. Prav zaradi tega je debitantsko nastopila tudi v humoristični oddaji The Donny Clay show in v njej razkrila zabavne dogodivščine v zakonu s 35 let starejšim Dougom Hutchinsonom.

Atraktivna 17-letnica je gostovala v humoristično-satirični oddaji, ki jo vodi Jason Alexander, znan tudi kot lik Georgea iz Seinfelda. Jason v oddaji nastopa kot televizijski voditelj Donny Clay, inspiracijo za oddajo pa je dobil po verjetno najbolj znanem zdravniku na svetu, dr. Phillu. Courtney in Doug sta gostovala v omenjeni oddaji in se pošteno pošalila na svoj račun, 17-letna starleta pa ni izpustila priložnosti, da ne bi pokazala svojih že večkrat videnih oblin.

Kako je izgledala 'avdicija', si poglejte sami. 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497