Moskisvet.com
Ava Sabrina London

Novice

Vsega je kriva Ava!

N.J.
17. 09. 2014 15.50
4

Zakon Kendre Wilkinson in Hanka Basketta naj bi šel po zlu. Kot pišejo ameriški mediji, naj bi nekdanji igralec ameriškega nogometa svojo najdražjo prevaral s transseksualcem. A zgodba se razpleta drugače ...

»Moj mož me je prevaral s transseksualcem,« je v resničnostnem šovu priznala nekdanja Playboyjeva zajčica Kendra Wilkinson. »Za to sem izvedela v osmem mesecu nosečnosti. To je razlog, zakaj se kljub močni ljubezni do najine hčerke najin zakon zaključuje.«

Paru se je tik pred razvezo rodila hčerka Alijah. Čeprav naj bi bil Hank izjemno pozoren in vesten očka, pa naj Kendra ne bi želela več ostati z njim v zvezi. Za Us Weekly naj bi vir blizu Kendri zaupal, da naj bi Kendra, ko je izvedela za prevaro, v bazen vrgla poročni prstan in vse poročne fotografije. A kot je dejala Kendra, to ne drži povsem - prstan je vrgla kar v straniščno školjko in potegnila vodo.

Hank je Kendro sicer prevaral s transseksualcem, ki se pojavlja pod imenom Ava Sabrina London.

Ava Sabrina London
Ava Sabrina London FOTO: Facebook

A kot zdaj poročajo ameriški mediji, njunega zakona vseeno še ni konec. Kendra naj bise domnevno trudi zaradi nove sezone oddaje raje odločila, da Hanka sprejme nazaj. Pred tem naj bi se tudi posvetovala z očetom, ki jo je spomnil, da je morda to, da bi ostala sama z dvema otrokoma slabše, kot če bi mu oprostila. Kendra naj bi upoštevala nasvet in par naj bi se trudil pozabiti težke trenutke. Toda - kako naj dekle pozabi, da jo je mož varal - s transseksualcem?!
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394