Moskisvet.com
vožnja

Novice

To počnejo med vožnjo!

N.J.
22. 07. 2015 07.36
20

Kar 40 odstotkov sopotnikov, starih od 18 do 40 let, je priznalo, da so v preteklosti že kdaj motili voznika med vožnjo s seksualnim izzivanjem.

Številni vozniki ogrožajo svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu, je pokazala britanska raziskava, v katero je bilo vključenih 1000 oseb. Kar 26 odstotkov sodelujočih je priznalo, da so med vožnjo že masturbirali. Eden izmed najpogosteje omenjenih načinov je kar z mobilnim telefonom, še trdijo.

vožnja
vožnja FOTO:

Podatke so britanski mediji objavili po tem, ko se je 30-letnica z avtomobilom zaletela v kombinirano vozilo, razlog za nesrečo pa naj bi bil, da je masturbirala med vožnjo. A vozniki pri teh igricah, kot kaže raziskava, velikokrat niso sami. Kar 40 odstotkov sodelujočih, starih med 25 in 34 let, je priznalo, da so kot sopotniki že zadovoljevali voznika/-co. Raziskava je še pokazala, da s starostjo drznost upada. Samo 20 odstotkov potnikov, starejših od 45, je priznalo, da izvajajo seksi igrice med vožnjo, medtem ko je v tej starostni skupini le 12 odstotkov voznikov priznalo, da masturbirajo med vožnjo. Kar 70 odstotkov starejših od 50 let je sicer priznalo, da so v avtomobilu (parkiranem) že imeli spolne odnose.

Direktor zavarovalniške družbe, ki je opravila raziskavo, Gerry Bucke, je izjavil, da ti podatki sploh ne presenečajo. »Vemo, da je uporaba mobilnih telefonov med vožnjo pogosto vzrok prometne nesreče, v koliko primerih pa gre za posledice spolnih igric, pa ne moremo povedati, saj s temi podatki ne razpolagamo.« Dodal je, da mnogi avtomobile uporabljajo celo za 'spalnico' za spolne užitke (predvsem mladi, ki še niso na svojem, a imajo avtomobil). Tem predlaga, naj v takem primeru avtomobil vseeno parkirajo in naj se strastem ne predajajo med vožnjo. »Starejše generacije niti niso tako zelo proti spolnosti v avtomobilu. Verjamejo, da nima smisla tvegati, zato to raje opravijo v vozilu na parkirišču,« je še dodal.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497