Moskisvet.com
Melania in Donald Trump

Novice

Ne boste verjeli, kaj je Melania storila Trumpu pred očmi vseh

A.P.
17. 08. 2020 08.00
0

Da v odnosu med Donaldom Trumpom in Melanio Trump že dolgo ni več vse v najlepšem redu, ve tudi vsak površni opazovalec dogajanja in čeprav skuša prvi par ZDA v javnosti dajati vtis, da je vse v najlepšem redu, Melania pogosto daje signale, da so njuni odnosi ledeno hladni. To se je potrdilo tudi tokrat.

Ameriški predsednik Donald Trump je nedavno izgubil svojega mlajšega brata, ''prijaznega'' Trumpa, kot se je prijel vzdevek 71-letnega Roberta Trumpa, ki je umrl po bolezni, 74-letni Trump pa ga je obiskal v petek v bolnišnici. Kljub smrti v družini prva dama ZDA, Melania Trump, ni bila nič kaj sočutna do soproga, saj je zavrnila njegovo roko, ko sta se s 14-letnim sinom Barronom izkrcala v Washingtonu s predsedniškega letala Air Force One.

Donald in Robert Trump.
Donald in Robert Trump. FOTO: Twitter
Se bodo zaradi Trumpovih las spremenila pravila tuširanja?
Preberi še
Se bodo zaradi Trumpovih las spremenila pravila tuširanja?

Trump je skušal Melanio na poti iz letala prijeti za roko v kateri je ta držala torbico, a mu tega ni pustila. Čeprav sta skušala nesporazum prikriti, se na posnetku dobro vidi, da ga Sevničanka ni želela držati za roko, kot bi se za prvi par ZDA sicer spodobilo ob takšnem dogodku. Melania je namesto tega gledala v tla in bila mrkega obraza, nasmehnila se je šele, ko sta dobila družbo. Medtem ko so Trumpovi privrženci prepričani, da se je morala Melania zaradi vetra ukvarjati z obleko, so drugi mnenje, da prva dama ne prenese več moževega dotika.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Trump mrtvo hladni Melanii naročil naj se nasmehne, ona pa je storila tole ...
Preberi še
Trump mrtvo hladni Melanii naročil naj se nasmehne, ona pa je storila tole ...
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382